fbpx
Ajdovi mafini z lososom in jajci

Ajdovi mafini z lososom in jajci

Težavnost

20%

Čas priprave

25 min

Čas pečenja

30 min


Brezglutensko | Brez laktoze | Nizkokalorično


Sestavine

  • 150 g Ajdove moke
  • 380 g Buče hokaido
  • 6 Bio Jajc (330 g)
  • 100 g Lososa
  • 235 g Bio paradižnikovih kosov v konzervi
  • 13 g Kokos olja
  • 5 g soli
  • 9 g Jabolčnega kisa (1 žlica)
  • 3 g vinskega kamna (1 zravnana žlica)
  • ZAČIMBE
  • 1 žlička česna
  • 1 Zvrhana žlica začimb po želji (Paprika, timijan, marjoram, čebula, rožmarin, zelena, timijan, bazilika, hibiskuh, origano)

Priprava

  1. Pečico segrejemo na 180 °C;
  2. Hokaido bučo narežemo na kose in skuhamo – cca 20 min (lahko uporabimo parni kuhalnik);
  3. Med tem dobro stepemo jajca in jim dodamo vse začimbe. Primešamo moko in kuhano hokaido bučo, ki smo jo malo ohladili. Na koncu dodamo še narezanega lososa.
  4. Nadevamo modelčke za mafine in jih postavimo v pečico za 30 minut.
  5. Zraven se odlično prileže: Bela Mehiška omaka za pomakanje
- Pečemo 30 minut na 180°C.

Dober tek!


Sandra Mestek

Če ti je recept všeč, ga podeli še z drugimi 😉

Naroči se na Email
Facebook
Facebook

Podatki o hranilni vrednosti za 3 do 4 osebe:

Hranilna vrednost za 1 Mafin:


UPORABNO:


Sandra Mestek

Bioterapevtka, AFP osebna trenerka, AkroJoga učiteljica in Prehranska navdušenka Admin > Users > Your Profile > Biographical Info page."

Dodaj odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close Menu
×
×

Cart