fbpx
Presno čokoladna (veganska) torta

Presno čokoladna (veganska) torta

Težavnost

20%

Čas priprave

30 min

Čas pečenja

Presno


Vegansko | Brezglutensko | Brez laktoze | Presno | LCHF


Sestavine Krema

Sestavine Osnova

  • 55 g datljev
  • 100 g indijskih oreščkov
  • 80 g goji ali kakšnih drugih jagod
  • 2 Banani (Narežemo na osnovo) 300g teže z olupkom

Priprava

  1. Vse sestavine za kremo stresemo v multipraktik in miksamo toliko časa, da nastane gosta krema. (Datlje z vodo vred);
  2. Kremo stresemo v posodo in v multipraktik (brez, da ga pomivamo) stresemo datlje za osnovo ter jih zmiksamo;
  3. Dodamo indijske oreščke in goji jagode ter miksamo toliko časa, da nastanejo majhni koščki;
  4. Vzamemo pekač za torto (cca 25 cm) in vanj stresemo sestavine za osnovo;
  5. S prsti jih potlačimo na dno pekača, da se lepo sprimejo;
  6. Na osnovo narežemo dve sveži banani in “polijemo” s kremo, ki jo lepo razporedimo po celotni površini;
  7. Na koncu potresemo s kakavom v prahu in za par ur postavimo v hladilnik.

Dober tek!


Sandra Mestek

Če ti je recept všeč, ga podeli še z drugimi 😉

Naroči se na Email
Facebook
Facebook

Podatki o hranilni vrednosti:


UPORABNO:


Sandra Mestek

Bioterapevtka, AFP osebna trenerka, AkroJoga učiteljica in Prehranska navdušenka Admin > Users > Your Profile > Biographical Info page."

Dodaj odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close Menu
×
×

Cart