fbpx
Sadna torta s kokosovim biskvitom

Sadna torta s kokosovim biskvitom

Težavnost

20%

Čas priprave

30 min

Čas pečenja

20 min


Vegeterjansko | Brezglutensko | Brez laktoze


Sestavine Biskvit

  • 3 jajčne beljake (110g) – Stepemo v sneg
  • 80g kokosove moke
  • 1 jajce (60g)
  • 45g Eritritola (Lahko 35g medu)
  • 2,5g sode bikarbone (1/2 žličke)
  • 1/2 žličke cimeta
  • 1/4 žličke naribane bio limonine lupinice (aroma)
  • 1/4 žličke naribane pomarančne lupinice
  • Ščepec soli
  • Malo ruma po želji

Sestavine Poliv

  • 100 g zmrznjenih malin + 50g vode = Segrejemo
  • 15g Eritritola po želji
  • 290 g Bio vloženega ananasa v steklenem kozarcu (Hofer)

Priprava

  1. Zmiksamo beljake, da dobimo trd sneg;
  2. Ostale sestavine, stresemo v drugo posodo in zmiksamo posebej;
  3. Nato, vse skupaj vmešamo v sneg. Če je pregosto dodamo malo vode 1 – 2 dcl;
  4. Maso nadevamo v pekač za torto, na katerega smo dali peki papir;
  5. Pečemo 20 minut na 180 °C;
  6. Segrejemo zmrznjene maline, ki smo jim dodali vodo in sladilo po želji;
  7. Ko je biskvit pečen, po njem polijemo maline in vodo vloženega ananasa in potresemo s sadeži ananasa;
  8. Postavimo v hladilnik, da popije ves sok ali postrežemo!
 Pečemo 20 minut na 180 °C

Dober tek!


Sandra Mestek

Če ti je recept všeč, ga podeli še z drugimi 😉

Naroči se na Email
Facebook
Facebook

Podatki o hranilni vrednosti z medom ali ko uporabite eritritol:


UPORABNO:


Sandra Mestek

Bioterapevtka, AFP osebna trenerka, AkroJoga učiteljica in Prehranska navdušenka Admin > Users > Your Profile > Biographical Info page."

Dodaj odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close Menu
×
×

Cart