nor

Od svojega 17. leta naprej vidim, čutim, slišim dimenzije, ki jih z zunanjimi čuti ne zaznaš. Takrat sem skoraj umrl zaradi udarca kovinskega droga na sredino svojega čela. Ob zadonenju se je vsak lahko samo čudil, da sem še živ.

Odprl se mi je svet branja močnejših misli pri ljudeh, zaznav namere nečesa v energiji, preden se le to zgodi, ter drugih telesno do takrat zame nepojmljivih fizičnih sposobnosti, kar bi kategorizirali vse pod paranormalno.

Kar 10 let sem vmes preživel zaton svojih sposobnosti, ki pa sem jih za tem začel nazaj obujati in nadgrajevati. Preživel sem obdobje 7 letne depresije, alkoholizma, poskusov končanja svojega življenja. S strani družbe, ne svoji staršev, ne svoje tedanje punce, nisem bil razumet. Bil sem jim čudak, potreben zdravljenja, hospitalizacije.

Ni mi bi poznan pojem šamanizma, tantre, branja duše, subtilnih energij, videnja na daljavo, dela z duhovi, telepatske povezave s predniki, a vse to mi je zdaj postalo moje področje. 

Največ mi je po temu doprineslo znanje in izkušnje preko stikov 1:1 z dvema šamanoma, s poznavalcem prava, ki je sam sebi gospodar. A enostavno sem imel že sam od sebe taka videnja in prenose znanja iz koderkoli je to polje izven dosega naših mentalnih konceptov sveta. Lahko sem se in se še vedno povežem s komerkoli hočem za prenos znanja. Prav tako pa je tudi moje delo take narave, da skozi njega pridobivam vedno novo znanje, zaradi česar nenehno opuščam, kar je nekoristno in kar prinese še več delujočnosti in moči.

Med drugim sem s svojo nekdanjo partnerko pred nekaj leti končal 5000 km pešpot brez denarja, večinoma tudi brez šotora, kjer sva spala vsepovsod zunaj, tudi sredi zime s poletnimi spalkami, in pri ljudeh doma. Pred tem pa sva potovala po več kulturah sveta in raziskovala partnerske in družinske odnose, kjer pa je bil tudi začetek moje prakse, ki jo danes, po 10 letih imenujem notranja alkimija.


Inspiracija za moje delo so mi:

pravo človeka (law of man) – jon little

Tantra po Sashi Cobra, Shivaic Kashmiri tantra

kontaktna improvizacija

teatrično telesno ekspresivne prakse

družinske postavitve

druge lastne paranormalne izkušnje


Nikoli nisem sledil danemu okvirju, ampak sem konstantno iskal nadgradnjo in razločeval kar deluje in kaj ne. Kaj je treba verjeti, “da deluje”, in kaj dejansko, neizpodbitno deluje, kjer ne rabim verjeti v to in se samo redno kaže v odnosih za to, kar ne more nihče zanikati, da ni res.

Taka pot ima nekoliko manj sopotnikov. A ko te vodi notranji čut po odkritju tega, kar je res v tem svetu in kar ni, oz. je zgolj utvara, zelo težko ne sledim svoji vesti, ki me tudi za vsako napačno pot takoj ustavi z boleznijo in še kakšno poškodbo. Telo je največje orodje za vsa znanja, za ves dostop. Bolj si v telesu, bolj se ti odprejo sposobnosti. Bolj si v oblakih, bolj so to le dimna zavesa.

Tako sem danes odkril močno telesno orientiran pristop, ki v 1 uri razreši katerikoli problem telesno energijsko, ali v odnosu do sebe ali z drugim. Področje dela ni omejeno. Lahko je to družinski, partnerski, starševski ali poslovni odnos. Seveda pa se rabijo nekateri v čutenju telesa še odpreti, vložiti nekaj v razvoj. Za to po dogovoru ponudim tudi dolgoročnejše mentorsko delo.

Skozi prakso mi je postalo jasno, da zaradi česar obstajajo vsi ti nepremostljivi problemi v odnosih, je to, da ne govorimo skozi svoje čutenje svojega telesa, ampak vse iz glave. Tudi, ko mislimo, da govorimo iz sebe in to, kar res čutimo, se v 95% pokaže, da temu ni tako. In se tako zapletamo v argumentih, v obrambi, napadu ali zapiranju.
Ko se je enkrat naučiš, je komunikacija skozi telo, katero opredeljujem s “spustiti se z zavedanjem v svojemu telesu nižje od glave”, sama po sebi pot do razrešitve vseh problemov v odnosih. 


Na moji facebook strani si lahko preberete moje globoke zapise: https://www.facebook.com/notranjialkimist