Gozdni Deodorant 50 ml – Strong

  9.90

  Primeren je tako ZANJO kot ZANJ

  Izbrane sestavine, izdelan po osebnem preizkušenem receptu.

  Izpod Kamniških planin, za vse dišeče “podpajske”. Brez dodanih klopov, hudih mravljic in mrčesa! (brez parabenov | brez alkoholov | brez aluminijevih soli)

  Kožo odišavi na popolnoma naraven način. Sestavine, ki delujejo v popolni harmoniji in pomagajo ohranjati svežino. Deluje antibakterijsko, protivirusno, protiglivično, protivnetno.

  Opis

  Gozdni Deodorant – Strong 50 ml

  ZGODBA O TEM KAKO MI JE TA DEODORANT REŠIL TRI TEŽAVE NA EN MAH!

  Moja želja po ustvarjanju doma, je prisotna že od mladih nog. Velikokrat željenih izdelkov nisem našla v trgovini (vsaj ne z vsemi zahtevami, ki sem jih imela), zato sem se vedno večkrat odločala, da stvari naredim sama doma. Od fizičnih izdelkov, prehrane ali kozmetičnih izdelkov. Vedno ko sem nekaj želela in tega na trgu nisem našla, sem si, raje kot kupila slabše, naredila svoje – boljše. To me je pripeljalo do tega, da na vseh področjih strmim k temu, da najdem ali naredim najboljše.

  Dolgo časa nisem uporabljala naravnega deodoranta, zaradi prekomernega potenja in velikega strahu, ki ga imamo skoraj vsi: “Ne želim smrdeti”, še posebej če se gre za zmenek ali bližnji stik z ljudmi. Ja vsi se srečujemo z enakimi strahovi :). Pojavljali so se mi tudi mozoljčki. Vseeno sem se nekega dne odločila in rekla, da mi je zdravje najpomebnejše. Začela sem preizkušati naravne deodorante ter jih začela izdelovati tudi doma. Po enem letu preizkušanja sem prišla do rezultata, ki me je presenetil. To, da sem se z deodorantom namazala vsaj dvakrat na dan mi je bilo znano že od prej. Tudi pri umetnih deodorantih. Vseeno pa sem opazila eno pomembno razliko. Po tem naravnem deodorantu nisem imela več takega vonja kot prej, pri vseh preizkušenih. Opazila sem, da zaradi sestavin, ki preprečujejo rast bakterij, ni več neprijetnega vonja. Vsi mozoljčki so izginili in ne morem verjeti, da imam končno gladko kožo. To je bil moj uspeh, ki sem ga želela deliti z vsemi vami in vam pomagati pri treh težavah:

  1. Nič več vsakodnevnega nanašanja kemikalij.
  2. Nič več neprijetnega vonja.
  3. Nič več mozoljčkov in rdeče podpazduhe.

  SAMO ŠE:

  1. Nahranjena in gladka koža, brez neprijetnega vonja.

  Če si tudi ti ena/eden izmed nas, potem te vabim, da naročiš deodorant in se prepričaš kar sam/a 😉.


  S pomočjo izbranih sestavin v pravih razmerjih preprečuje, da bi bakterije pod pazduho zaživele ali se razmnoževale. To je tudi razlog za neprijeten vonj. Ne preprečuje naravnega fiziološkega procesa potenja, ki je nujno za človeško telo. V potu imamo tudi naraven antibiotik, ki ščiti kožo brez nezaželenimi bakterijami.

  *Deodorant vsebuje sodo bikarbono, zato je dobro, če ga najprej preizkusite v majhni količini in naredite test preobčutljivosti na sodo bikarbono.

  Mazljivost izdelka:

  Dodatne informacije

  Teža62 g
  Dimenzije55 × 55 × 60 mm
  Sestavine:

  Cocos Nucifera (kokos) Oil * Butyrospermum Parkii (Karite) Butter * (Čebelji vosek) Cera Alba * Sodium (Soda) Bicarbonate * Zea Mays (Škrob) Starch * (Glina) Pure grey Clay * Pelargonium graveolens (Geranija) essential oil * Cananga Odorata (ylang-ylang) Essential Oil * (Limonska trava) Cymbopogon Flexuosus Oil * Cedrus atlantica (Cedrovina) essential oil * d-Limonene° Linalool° Citronelol° Eugenol° °Naravno prisotni v eteričnih olji

  Mnenja

  Zaenkrat še ni mnenj.

  Bodi prvi ocenjevalec “Gozdni Deodorant 50 ml – Strong”

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja