1. INFORMACIJE O PONUDNIKU IN KOMUNIKACIJA Z NJIM 

  Ponudnik in njegov sedež: 

  Športno društvo Akro 
  E-naslov: info@celosten.si 
  (Jezik komunikacije je slovenščina) 

  (uporabniki naj pošljejo e-sporočilo ali kličejo za kakršnekoli ugovore, pripombe, vprašanja ali izjave) 

  Matična številka:   4068432000
  Davčna številka: 19266863  
  Poslovni račun odprt pri INTENSA SANPAOLO d.d.: SI56 1010 0005 3582 989 BIC: BAKOSI2X
  Vsebina spletne strani Celosten.si, je last Športno društvo Akro, Vrhpolje pri kamniku 67, 1241 Kamnik 

  Uporabnik z uporabo spletnih strani Celosten.si, sprejemajo objavljene splošne pogoje poslovanja. Športno društvo Akro in uporabniki s splošnimi pogoji urejajo tudi medsebojne obveznosti pri nakupih vspletni trgovini Celosten.si Splošni pogoji so sestavljeni v skladu z veljavno slovensko zakonodajo. 

  Športno društvo Akro, si pridržuje pravico do spremembe splošnih pogojev na spletnih straneh Celosten.si kadarkoli in brez predhodnega obvestila. Vse spremembe splošnih pogojev so za uporabnike zavezujoče. 

  2. OMEJITEV ODGOVORNOSTI 

  Športno društvo Akro ne prevzema odgovornosti za morebitne posledice pri uporabi spletnih strani Celosten.si in vanje vključenih vsebin. Športno društvo Akro si pridržuje pravico kadarkoli spreminjati vsebino spletnih strani brez predhodnega obvestila in ne prevzema odgovornosti za morebitne posledice teh sprememb. Športno društvo Akro si prizadeva predstaviti kar najbolj točne in ažurne informacije, toda morebitnih napak na straneh Celosten.si glede cen, dobavnih rokov, opisov izdelkov idt. ne izključuje in zanje ne prevzema nobene odškodninske ali druge odgovornosti. Kupec blaga, kupljenega v spletni trgovini Celosten.si ima pravico do vračila ali reklamacije (glej točko 1.6.). 

  Fotografije artiklov so simbolične in morda ne predstavljajo dejanskega stanja (barve, materiali idr.) 

  3. OMEJENA PRAVICA UPORABE 

  Obiskovalci lahko vsebine spletnih strani Celosten.si uporabljajo izključno v osebne in nekomercialne namene. Vsebine so avtorsko zaščitene. Kakršnakoli druga uporaba, kopiranje, objava in distribucija spletnih vsebin ali njihovih posameznih delov je brez dovoljenja Športno društvo Akro prepovedana. 

  4. ZAŠČITA ZASEBNOSTI 

  Podatki, ki jih uporabnik posreduje preko obrazcev na straneh Celosten.si ali kako drugače (preko e-maila, telefona idr.), so zaupni in se obravnavajo v skladu z veljavno slovensko zakonodajo. Osebne podatke bo Športno društvo Akro varovala ter preprečevala njihovo zlorabo. Osebni podatki bodo uporabljeni le za namene, za katere je uporabnik dal svoje soglasje. 

  5. POSTOPEK NAROČILA OZ. NAKUPA 

  Na spletni strani Celosten.si je možen nakup izdelkov, predstavljenih v spletni trgovini Celosten.si. Te izdelke lahko kupec iz Evropske unije posreduje tudi tretji osebi znotraj Evropske unije. Naročilo v spletni trgovini Celosten.si je oddano, ko uporabnik izpolni spletni obrazec za nakup. To elektronsko obvestilo ni potrdilo, da je izdelek na zalogi ali da se je pričela vršiti odprema. V primeru, da naročenega izdelka ni na zalogi ali da naročila ni mogoče izvesti zaradi drugih razlogov, bo uporabnik obveščen po elektronski pošti. Športno društvo Akro bo potrjena naročila na Celosten.si obravnavala kot nepreklicna. 

  Športno društvo Akro lahko naročilo zavrne, če sumi, da je prišlo do zlorabe spletnih strani Celosten.si. Z izvedbo naročila kupec potrjuje, da je bil seznanjen s splošnimi pogoji in da je bil nanje izrecno opozorjen. 

  Pogodba o nakupu je shranjena v Športno društvo Akro kupec lahko do nje v vsakem trenutku dostopa tudi preko svojega računa v spletni trgovini. 

  6. VRAČILO BLAGA IN REKLAMACIJE 

  Kupec ima pravico, da v 15 dneh po prejemu blaga Športno društvo Akro pisno sporoči odstop od pogodbe, in sicer na naslov info@celosten.si. Kupec odgovarja za zmanjšanje vrednosti blaga, če je zmanjšanje vrednosti posledica ravnanja, ki ni nujno potrebno za ugotovitev narave, lastnosti in delovanja blaga. Kupec ne odgovarja za zmanjšanje vrednosti blaga, če ga podjetje ne seznani s pravico do odstopa od pogodbe skladno s 4. točko prvega odstavka 43.b člena ZVPot. Vračilu je potrebno obvezno priložiti tudi kopijo originalnega računa. Kupec mora blago vrniti podjetju nemudoma oz. najkasneje v 14 dneh po pisnem sporočilu na naslov: Športno društvo Akro Vrhpolje pri kamniku 67, 1241 Kamnik – s pripisom Spletna prodaja. Stroške vračila blaga krije kupec. Športno društvo Akro vrne celotno kupnino vrnjenega blaga (vsa prejeta plačila) nemudoma oziroma najkasneje v 14 dneh po prejemu obvestila o odstopu od pogodbe. Podjetje bo vrnilo prejeto plačilo kupcu z enakim plačilnim sredstvom, kot ga je uporabil kupec, razen če kupec izrecno zahteva uporabo drugega plačilnega sredstva in če kupec zaradi tega ne nosi nobenih stroškov. Kupec ne more zahtevati povračila dodatnih stroškov, ki nastanejo če se izrecno odloči za drugo vrsto pošiljke kakor je cenovno najugodnejša standardna pošiljka, ki jo ponuja podjetje. Pri prodajnih pogodbah lahko podjetje zadrži vračilo prejetih plačil do prevzema vrnjenega blaga ali dokler kupec ne predloži dokazila, da je blago poslal nazaj, razen če podjetje ponudi možnost, da samo prevzame vrnjeno blago. Če je kupec blago že prejel in odstopi od pogodbe, ga vrne ali izroči podjetju ali osebi, ki jo podjetje pooblasti za prevzem blaga, nemudoma oziroma najpozneje v 14 dneh po obvestilu iz prvega odstavka 43.č člena tega zakona, razen če podjetje ponudi, da samo prevzame vrnjeno blago. Šteje se, da kupec pravočasno vrne blago, če ga pošlje pred iztekom 14 dnevnega roka za vračilo. Kupec v zvezi z odstopom od pogodbe krije samo stroške vračila blaga, razen če te stroške krije podjetje ali če podjetje predhodno ne seznani potrošnika, da ga bremeni ta strošek. Kupec z uveljavljanjem pravice do odstopa od pogodbe ne prevzema nobenih obveznosti. 

  7. CENE 

  Vse cene so v evrih (EUR) in so vezane na državo. Za kupce iz držav Evropske unije cene ne vključujejo davek na dodano vrednost (DDV). Za kupce iz držav, ki niso članice Evropske unije, se davek na dodano vrednost (DDV) ne obračuna, so pa ti kupci dolžni poravnati vse stroške, povezane z uvoznim carinjenjem blaga, vključno z vsemi uvoznimi dajatvami, skladno z veljavno zakonodajo države uvoza, o čemer so izrecno opozorjeni pri nakupu.Pri nakupu veljajo cene in popusti v trenutku oddaje naročila.Cene veljajo do objave novega cenika v spletni trgovini Celosten.si. 

  8. NAČINI PLAČILA V SPLETNI TRGOVINI WWW.CELOSTEN.SI 

  Za kupce v Sloveniji so možni načina plačila: 

  a) plačilo po povzetju – Kupnino plača kupec poštnemu uslužbencu ob prevzemu blaga. 

b) Plačilo preko Paypala

c) plačilo z nakazilom na poslovni račun Športno društvo Akro 

8. PAKIRANJE IN DOSTAVA 

Dostava se vrši preko GLS, Pošte Slovenije 

9. DOBAVNI ROK 

Rok dobave blaga je 4 – 14 delovnih dni. (Za prednaročila je datum dostave napisan ob izdelku) 

Športno društvo Akro 

Kamnik, 1. 9. 2017

Zadnja Sprememba 9.8.2019