Manjkajoči koraki do uresničitve vsega, kar si želi tvoje srce

👉 Kreiranje prihodnosti je samo tehnologija, ki se jo rabiš naučiti uporabljati – Naučila te bom tehnike 👈

INTENZIVNA DELAVNICA, KI TI BO PRINESLA VELIKE REZULTATE

Koraki do uresnicitve vsega kar si zeli tvoje srce

7. MAJ (Sobota)

KDAJ: 10:00 – 14:00 (cca 4h)

KJE: Vivine studio, Petrovče (Žalec)

👇

DOGODEK ČEZ:

Če se jutri zbudiš v IDEALNO življenje in lahko izbiraš med dvema stvarema

1. Imaš veliko denarja za vse stvari, ki jih želiš ali
2. Imaš veliko časa in navdušenje ob tem, kar počneš

Kaj bi izbral/a?

Kaj, če ti rečem, da ti ni treba izbirati in imaš lahko oboje?

Danes bom s tabo delila korake, po katerih sem šla, ki ti bodo pomagali priti do vseh stvari, ki si jih želiš. Ampak najprej naj ti povem svojo zgodbo, kako sem prišla do tega.

Včasih sem res trdo delala za denar. Poleg službe sem imela AkroJogo, kasneje sem odprla še podjetje in želela sem odpreti še eno podjetje, da bi imela več in si privoščila vse to, po čemer sem hrepenela, ker so bile moje želje res velike.

Bila sem utrujena, nisem imela časa zase, ramena so me bolela od obremenjenosti in bala sem se, kaj vse bom žrtvovala za te stvari, ki jih želim. Spraševala sem se, če je sploh vredno.

Vsak dan sem razmišljala, kako bi bilo, če bi se zjutraj zbudila brez budilke. Če bi delala samo stvari, ki me navdušujejo, imela čas in denar, da preberem vse knjige, ki jih želim, šla na sprehod, izlet ali pa samo ležala na kavču brez slabe vesti.

Govorili so mi, da je to nemogoče, naj se primem pravega dela in ne sanjarim.

Ampak veš kaj? Motili so se. Namreč, koraki, po katerih sem šla, so me pripeljali do tega, da delam kadarkoli želim, vstajam kadarkoli želim, imam ogromno časa za sprehode, knjige, filme, izlete ali pa samo ležanje na kavču in vedno imam dovolj denarja za stvari, ki jih res želim.

Če si tudi ti želiš svobode in delati stvari, ob katerih čutiš navdušenje in imeti ogromno prostega časa, klikni gumb spodaj in se prijavi na delavnico, kjer te bom vodila skozi vse preizkušene korake, ki so že spisani. Ti jih moraš samo ponoviti. Nobene tople vode ti ni treba odkrivati.

Zraven pa dobiš še BONUS energijsko transformacijo in podporo, ki ti bo pri vsem tem pomagala, saj fizično ne more biti ločeno od duhovnega, če si želiš hitro spremembo, ki bo trajna.

Vem, da je zunaj milijon knjig in delavnic, kako vizualizirati svojo prihodnost tako, da si predstavljaš, da to kar si želiš, že imaš. V tej delavnici pa ni ničesar takega, ampak te bom peljala po združenih jasnih korakih, ki te bodo pripeljali do tega, kar si želiš, s pomočjo sledenja tvojemu navdušenju. Komaj čakam, da jih delim s tabo!

Zame je danes najboljši občutek, ko si dovolim v polnosti začutiti, da si lahko nekaj želim, tudi če se mi sanja ne, kako bom do tega prišla. Že takoj vidim prve znake, kako bom to dobila.

Čim prej se prijavi na delavnico, kjer bom tudi tebi pomagala priti do tega.
👇

Naj te ne skrbi, da zate to ne bi delovalo. Vse je namreč zastavljeno tako preprosto, da če se držiš korakov, ti bo navdušenje pokazalo pravo pot. Delavnico sem pripravila po zelo ugodni ceni, ker je moj cilj, da dosežem čim več ljudi. Moj namen je, da ti odstranim čim več dvomov, saj se zavedam, da je že samo odločitev, da nekaj spremeniš v svojem življenju, zelo velik korak.  Če pa niti tega ne želiš tvegati, potem morda nisi pripravljen/a na to naslednjo raven tvojega življenja.

Če pa veš, da tole bereš do konca z razlogom, te bom naučila, kako sem prišla iz tega, da sem se “matrala” za denar, trdo delala in nisem imela veliko prostega časa, do tega, da delam kadar želim, si privoščim stvari, ki jih želim in imam ogromno prostega časa zase. Vse to s pomočjo korakov, s katerimi si zagotoviš vse, kar si želiš.

Se vidiva na delavnici ✨😉

Od nezavednega kreiranja do zavestnega kreatorja svoje realnosti

Čez leta izkušenj in izobraževanj sem združila različne pristope v preproste korake, ki ti bodo pomagali, da začutiš mir in navdušenje, ker boš jasno vedel/a, kako prideš do tega, kar si želiš.

KAR SE BOŠ NAUČIL/A, BO OBLIKOVALO PREOSTANEK TVOJEGA ŽIVLJENJA

Na tej delavnici bodo združeni pristopi, ki jih večina uči posamezno. Vendar pa te niti en pristop sam po sebi ne bo pripeljal do tega, kar si želiš, dokler jih ne združiš. Zato največkrat po obisku enega seminarja, delavnice ali prebrane knjige še vedno ne veš, kako točno prideš do tega ali pa se ti stvari ne uresničujejo. Razlog je v pomanjkljivih korakih, ki sicer delujejo, ampak ne vsak posamezno.

Po desetih letih raziskovanja, obiskovanja različnih delavnic, prebranih knjig in testiranja na sebi sem prišla do vseh korakov, ki so pomagali meni in mi še vedno pomagajo pri tem, da ustvarim to, kar si želim.

Ker pa bi tebi rada prihranila toliko časa in denarja, ki bi ga moral/a investirati v različne knjige, izobraževanja in podobno, sem naredila intenzivno delavnico, v kateri sem odstranila nepotreben balast ter združila preproste korake, ki te bodo pripeljali do tega, kar si želiš.

To časovno omejeno delavnico sem ti tokrat pripravila po znižani ceni!

(Vsi pristopi, ki se jih bomo naučili, bodo zate delovali za vsa področja in veljajo za celo življenje.)


+ BONUS ZVOČNA TRANSFORMACIJA V VREDNOSTI
20 €
Zdravilna zvočna transformacija ti bo pomagala odpraviti blokade, odpreti um in srce, da se informacije usedejo ter lažje narediš premik v fizičnem svetu.

149 €

54 €

*Število mest je omejeno
*Velja za vsa predplačila


Zame je najhujši občutek, ko si nekaj želim in mislim, da tega ne morem imeti. Takrat se počutim ujeto, utrujeno in občutek imam, da je življenje naporno. Ko sem nekje, kjer ne želim biti in nimam korakov, ki bi mi pomagali, da bi kdaj lahko bilo bolje, sem obupana in življenje zame nima smisla. Zato sem nadvse hvaležna za to znanje, ki mi pomaga, da ko se znajdem v situaciji, ki mi ne ustreza, vidim pot, kako bom prišla do tega, kar si želim.

To upanje in navdušenje pri kreiranju bi rada predala tudi tebi 💖.

Ta delavnica ti bo omogočila:Ugotoviti kaj si želiš


Jasna navodila, kako to dobiti brez napora


Kako se umiriti v trenutku in zabavati na poti, ker veš, da to pride


Najti in spremeniti omejujoča prepričanja


Upati sanjati na veliko in videti koristi tega


Kako poslušati intuicijo in vedeti katera je prava pot


Videti prve stvari, ki bodo začele hoditi v tvoje življenje

KAJ BOŠ DOŽIVEL/A NA DELAVNICI

Energijsko transformacijo blokad, ki te ovirajo, da ne moreš narediti koraka naprej.
S pomočjo 7 stopenjske tehnike, boš ugotovil/a iskren (pristen) razlog, zakaj si želiš, kar si želiš
Ugotovil/a boš, kaj si iskreno želiš, tudi če na kakšnem področju vlada zmeda
Korake, po katerih grem sama, in ti bodo pomagali, da si uresničiš sanjsko življenje po lastnih pravilih
Točna navodila, kaj moraš narediti, da lahko vse to dosežeš in navdušenje ob tem, kaj te čaka v prihodnosti

Videl/a, zakaj so želje nekaj, kar se mora uresničiti
Ugotovil/a, kaj te ovira pri tem, da tega, kar si želiš, še nimaš
Našel/la, katera omejujoča prepričanja te omejujejo
Spremenil/a omejujoča prepričanja v koristna prepričanja
Ugotovil/a boš, kako že zdaj občutiti, kot da to že imaš
Zdravilno zvočno transformacijo
Bonus vaja za dvig energije (vibracije) …

TO JE DELAVNICA, KI JE NE SMEŠ ZAMUDITI, ČE SI ŽELIŠ:

Ugotoviti, kaj si iskreno želiš
Vedeti, kako do tega, kar si želiš
Zaupati, da boš to dobil/a
Svobode
Videti, kako si ustvariš sanjsko življenje po svojih pravilih
Jasne, preproste korake kreiranja svoje prihodnosti
Zaupati v proces
Odpraviti blokade s pomočjo zvoka

DELAVNICO BO VODILA:


SANDRA MESTEK

Bioterapevtka (Po metodi Marjana Ogorevca in Tadeja Pretnerja)

Skozi leta sem se prebijala z ogromno telesnimi in duševnimi težavami, ki so me pripeljale do zdravega načina življenja na področju uma, telesa in prehrane. Ta svoja znanja želim predajati naprej in pomagati čim več ljudem živeti, srečno, izpolnjeno, zdravo in NADPOVPREČNO življenje.

ZVOČNO TRANSFORMACIJO BO VODILA:


ŽIVA LESKOVŠEK

Učiteljica joge, izvajalka zvočnih meditacij in kakav ceremonij

Ko sem se začela spraševati, zakaj sem na tem svetu in kaj je moje poslanstvo, sem prejela odgovor: ”zato, da pomagaš drugim”. Ker že od majhnega rada plešem, se gibam in ukvarjam z glasbo, sploh ni presenetljivo, da je ravno to tudi tisto, ki je bilo zame zdravilno in kar sem se kasneje začela učiti, da lahko s tem pomagam še drugim. To so joga, zvočne meditacije, izrazni ples in ceremonialni kakav.

NAJPOGOSTEJŠA VPRAŠANJA

KAKO JE TA DELAVNICA DRUGAČNA OD DRUGIH?

Združeni so vsi potrebni koraki, od notranjega do zunanjega dela, ki ga je treba opraviti. Na tak način imamo vse na enem mestu. Na tej delavnici bomo že čistili blokade in spreminjali prepričanja, kar pomeni, da ne bo obsegala samo teorije, ampak tudi veliko praktičnega dela, ki bo zagotovil dobre rezultate.

KAKO VEM, DA SEM NA TO PRIPRAVLJEN/A? JE TA DELAVNICA SPLOH ZAME?

Si že dlje časa na enem mestu? Si želiš premika, ampak ne veš kam? Čakaš na popoln trenutek, da nekaj spremeniš, ampak nikoli ne pride? Si želiš premika, ampak ne veš kako? Imaš velike želje, ampak si o njih ne upaš razmišljati? Si navajen/a trdo delati? Se odrekaš stvarem, ker misliš, da boljšega ne moreš imeti? Vztrajaš nekje, ker misliš, da je tako prav, v sebi pa čutiš, da si želiš nekaj več? Imaš velike želje?

Če si vsaj na eno odgovoril/a z DA, potem je ta delavnica zate. Že to, da si na to naletel/a in sedaj tole bereš, pomeni, da si pripravljen/a.

TEŽKO SE DRŽIM STVARI IN NISEM DISCIPLINIRAN/A, JE TO ZAME?

Ja, na delavnici bi ti rada pokazala, da je navdušenje tisto, ki te mora potisniti naprej in ne disciplina. Če potrebuješ muko in disciplino, delaš nekaj proti sebi.

KAJ PA, ČE SEM EDEN IZMED TISTIH, PRI KATERIH TO NE DELUJE?

V primeru, da boš prisoten/na na delavnici in boš z nami pri vseh vajah, ki jih bomo naredili, bodo rezultati zate vidni.