Sem Sandra, oseba z velikimi željami. Celo svoje otroštvo sem gledala, da se je za denar treba matrati in cele dneve delati, da lahko dobim to, kar si želim. Da se moram odločati med denarjem ali stvarem, v katerih uživam.

Kljub temu da sem ogromno delala, sem bila obremenjena z denarjem in še vedno nisem imela vsega, kar sem si želela. 

Čutila sem, da sem tukaj za nekaj več in ne samo za to, kar sem do sedaj naredila. Za nekaj, kar bi me osrečevalo in izpolnjevalo v duši. Življenje, ki ga lahko živim vsak dan in sem srečna.

En dan sem začutila močan klic, da grem v Ameriko, kjer sem se želela naučiti njihove mentalitete, kako delati še več. Kako lahko od jutra do večera delam in še vedno držim fokus ter nisem utrujena. Vnaprej sem se zmenila za nekaj sestankov in pa za coucsurfing nočitve. Ne da si drugih ne bi mogla privoščiti, ampak obremenjenost z denarjem mi tega ni omogočala. 

Ko sem prišla v Ameriko, so vsi moji načrti odpadli in lahko sem izpustila vse, kar sem do takrat bila naučena. Začutila sem sebe, kdo sem in kaj si želim. Rekla sem, da bom živela samo še tako, da sledim svojemu srcu, prodala sem firmo, dala počasi na stran AkroJogo in začela s spletno stranjo celosten.si. 

Vsak dan sem se še vedno soočala z ogromno strahovi, od kod bom imela denar, dvomi, kaj pa, če mi ne uspe in sem izgubila nekaj, kar mi je prinašalo veliko denarja. Zelo dolgo sem bila v krču glede denarja in sem ga zaradi tega res začela izgubljati in bilo je vedno slabše. Bolj obremenjena sem bila in še manj sem si lahko privoščila. Kar naenkrat se mi je bilo težko nekam peljati, ker sem se vprašala, ali bom res dala toliko za bencin. 

Dokler nisem spet začutila klica, naj grem na Tajsko oziroma potovati za dlje časa. Rekla sem si, da res nočem zapravljati svojih investicij, ampak si to vseeno želim. Veliko sem se ubadala s tem in en dan, ko sem planirala, kam grem in kako naj čim manj zapravim, sem se vprašala, kaj je tisto, kar si res iskreno želim, če si priznam? Odgovor je bil, da ne gledam na denar in si privoščim luksuz oziroma lagodnost na potovanju in vse stvari, katere si bom zaželela, brez, da gledam na denar.

Rekla sem si, če toliko let že delam na tem in vem, kako se pripeljat do tega, mi manjka samo še zaupanje. Ko sem se odločila, da bom to naredila pa, če moram zapraviti vse svoje prihranke, me je poklical nekdo, ki mi je bil 10 let dolžen denar in rekel, da se dobiva in mi vrnil 2000 €. Kar od nekod mi je pisala ena, če bi imeli delavnico za 250 €, takoj za tem je prišla ponudba za naslednje tri, 1h delavnice, za katere so mi plačali 400 € in takrat sem vedela, da ni več poti nazaj in je to to. 

Res močno sem začutila, česa se moram držati, kako pridem do tega in imela sem dovolj dokazov, da od takrat naprej vedno zaupam, naredim korake in se vse uredi. In to si iskreno želim zate in za vse svoje prijatelje.

MOJA ZGODBA O #PREHRANI IN #TELESU

Sem Sandra in imam 15 let. Pretirano obožujem hrano in sladkarije, zelenjave ne maram. Moja prehrana je pretežno sestavljena iz testenin (včasih s sladkorjem, včasih z malo mesne omake), krompirja, pice (večinoma skorja), ocvrte hrane, čipsa, sladkarij in različnih delov industrijskega mesa. Neprestano sem bolna, težko se zberem za učenje, sem depresivna in čustveno nestabilna. Z leti moja želja po sladkem ter hrani na splošno, narašča. Čustveno se prenajedam in se trudim, da ohranjam svojo težo. Pridelam si različne alergije, tudi na mlečne izdelke. Imam bolečine v hrbtenici in zdravniki mi pravijo, naj pustim športe, ki jih treniram, saj imam slabo hrbtenico, ki se mi poseda hitreje kot ostalim. Pravijo, da je to genetika. Sem vedno bolj utrujena in globoko v sebi čutim, da to nisem jaz (zdravniki pravijo, da je to zaradi pretekle bolezni – infekcijske mononukleoze). Pri športu sem hitro utrujena (kljub veliko treningov) in imam pekoč občutek v mišicah. Trudim se, da bi zdravo jedla in se izgubljam v informacijah, ki jih ponujajo različni strokovnjaki, zdravniki, internet in knjige. Velikokrat me prime, da bi obupala, vendar se borim naprej in ne odneham.

Sem Sandra in imam 29 let. Obožujem zelenjavo in pripravo hrane. Moja prehrana je večinoma sestavljena iz zelenjave, zdravih maščob, različnih delov mesa in ogljikovih hidratov. Imam veliko energije in sem čustveno veliko bolj stabilna. Brez težave se učim novih stvari. Pekoč občutek v mišicah je izginil, bolezni skoraj, da ne poznam več. Težav s hrbtenico nimam in treniram vse, kar si želim. Še vedno raziskujem alergije na določena živila in se vsak dan izobražujem. Informacije o prehrani se sestavljajo in vedno bolj razumem, da zdrava prehrana ne pomeni nujne odsotnosti določenih živil, ampak način priprave, izvor le te ter tudi ostali dejavniki (okolje v katerem živimo, stres, misli in toksini). “Višje” se podajamo, manj pomembno je, kaj jemo in bolj pomembno to, da sledimo sebi, se opazujemo in občutimo.

KAJ DELAM: BIOTERAPIJA (HOLISTIČNO ZDRAVLJENJE)

Bioterapija, ki jo izvajam, je oseben, celosten, holističen pristop, ki zajema vse vidike bitja. Vključuje različne tehnike, pogovor, nasvete, energijsko zdravljenje, vpogled v biopolje, kanaliziranje, karmično diagnostiko, prenos energije za kvantni preskok.

Poteka na način, da vključuje zemeljske vidike s praktičnimi rešitvami na vseh področjih (prehrana, telo, odnosi) in tudi duhovne vidike, ki so potrebni za razrešitev v situaciji (klik, sprostitev napetosti, vedenje kje sem – zavedanje, zakaj in kam grem).

Za popolno ozdravitev oziroma osvoboditev bitja je treba pogledati v vse vidike, ki so prisotni v življenju. Ni dovolj, da spremenimo samo prehrano, kot ni dovolj, da naredimo samo energijsko delo. Če/ko se lotimo energijskega zdravljenja, je pomembno vedeti, da bo po tem prišlo do “utelešenje” tega.

Ta del je pomemben, saj brez njega samo izgubljamo čas ali pa trpimo, ker se ne zavedamo, da utelešenje vedno pride po energijski sprostitvi “določene blokade”. Zato je pri tem dobro podpreti telo na različne načine. FIZIČNO-TELESNO-ČUSTVENO.

S pomočjo terapevta, ki nam utelešeno energijo oziroma vidik, ki ga želiš utelesiti ali živeti, lahko narediš kvantni (hitri) preskok k temu, kar si želiš. Sprememba je vidna takoj po utelesitvi (pokaže se v okolici in počutju znotraj tebe).

UTELEŠENI ASPEKTI MOŽATE IN ŽENSTVENE ENERGIJE

Ženstvenosti, kot tudi možatosti ni mogoče opisati samo z besedami oziroma teorijo, kako bi moglo biti. Moj cilj je utelešena možata energija, ki se skozi vsakega posameznika uteleša drugače.

Rdeča nit je vedno enaka, vendar jo vsak posameznik lahko uteleša po svoje.

Zato je pomembno k temu pristopati individualno in ne samo s pomočjo teorije. Sama teorija polarnosti je lahko destruktivna za posameznika in ljudi okoli njega.

Za posameznika zato, ker s pomočjo teorije tlači dele sebe, ki niso utelešeni in na neki način “ozdravljeni”. Za okolico pa zato, ker ko ne delujemo s svoje pristne energije, manipuliramo s seboj in drugimi.

Svoj način konstantno nadgrajujem in utelešam.

S pomočjo večletnega učenja in testiranja, si želim pomagati tudi tebi > SVETOVANJE

Sandra Mestek