PRIHAJAJOČI

Zenski krog v ljubljani

ŽENSKI KROG – Ljubljana (Log pri brezovici)

Vredna sem, da so moje potrebe izpolnjene

4.2.23, 16:00 – 19:00 (3h)

Na tokratnem ženskem krogu bomo pogledale, kakšne so naše potrebe in zakaj se ne počutimo vredne, da bi bile izpolnjene. Pogledale bomo tudi, kako to na pravi način izraziti drugim.

S pomočjo vpogleda v Biopolje vam bom pri tem pomagala.

** Sama vidim/zaznam energijo telesa, kje so določene blokade in kaj so, katera prepričanja so omejujoča in kaj te omejuje, da ne moreš narediti določenega premika.

*Na ženskem krogu boste lahko šle v skalarno polje …

izdelava lovilcev sanj zenski krog

ŽENSKI KROG – Ljubljana (Log pri brezovici)

Delavnica: Izdelava lovilcev sanj

11.2.23, 15:00 – 19:00 (4h)

Tokrat sva s Sandro za vas pripravile druženje ob ustvarjanju Lovilcev Sanj. Za začetek vas bo Sandra vodila skozi kratko meditacijo postavitve v Axis Mundi (Os Sveta), s tem bomo odprle krog in sebe za kreativni pretok in ozemljitev v tukaj in zdaj. Potem bomo skupaj ustvarjale Lovilce Sanj iz naravnih materialov.

Za delavnico ne potrebuješ predhodnega znanja, saj vas bom vodila skozi postopek od začetka do konca, pridobljeno znanje iz delavnice boš potem lahko uporabila tudi doma. Za material, ki ga bomo potrebovale za izdelavo Lovilcev Sanj je poskrbljeno …

ŽENSKI KROG – Žalec (Drešinja vas)

Ženski krog ob prazni luni

20.2.23, 18:00 – 20:00

Srčno vabljena na druženje ŽENSK ZA ŽENSKE, v katerem je vsaka slišana in videna BREZ OBSOJANJA. Popolnoma varen prostor za povezovanje s sabo, druga z drugo in opolnomočenje žensk.

Ženski krogi segajo že daleč v zgodovino, ko so se naše prednice srečevale v šotorih v čas luninih ciklih. Zavedale so se njene moči, kar omogoča mogočnejšo in hitrejšo transformacijo. Od vseh ciklov nove lune predstavljajo začetke. So za sajenje semen in določanje namenov za naše sanje, cilje in želje.

So čas za dajanje in prejemanje. CILJ ženskih krogov je, da si točno to kar si. S sprejemanjem tebe takšne kot si, brez obsojanj in s temi občutki deluješ in živiš tudi izven ženskih krogov. Kaj počnemo na ženskih krogih? Pogovarjamo, meditiramo, pojemo, plešemo, pišemo, izvedemo kakšne rituale naših prednic ipd. Tokrat se bom mi bo pridružila Sandra Mestek, s katero sva skupaj 1 leto vodili ženske kroge in organizirava skupaj ženski oddih. Saj bo tokrat Sandra zraven, bomo veliko delale z našo intuicijo, saj izvaja Sandra tudi intuitivne readinge.

Živa Leskovšek (Učiteljica joge in zvočnih meditacij)

PRISPEVEK: 33€ PRIJAVA: info@celosten.si

ŽENSKI ODDIH – Tešnak, domačija doživetij

Cvetoča ženska

14.4. do 16.4.23 (3 dnevni oddih)

Draga ženska 🌹, vabljena na transformativni oddih, kjer bomo skozi različne vaje in povezovanje zbujale svojo pristno žensko v sebi.

Skozi tokratni oddih se bomo povezovale predvsem z elementoma vode in zemlje. Posadile svoja semena v zemljo in jih zalile z vodo ljubezni, da postanejo naše korenine močne in me zacvetele v ženske, kakršne želimo biti.

Ženska ima veliko oblik, ki jih moramo videti in sprejeti, da lahko življenje živimo ter doživljamo v polnosti. Ravno elementa voda in zemlje pa sta ženske elementa, ki nas bosta podpirala skozi celoten oddih in bosta naša inspiracija  🤗

Vse to sva izbrali, ker so sonce, voda in zemlja dovolj za transformacijo/aktivacijo našega DNK-ja in s tem presto na višjo zavest.


PRETEKLI

ŽENSKI KROG – Ljubljana (Log pri brezovici)

Odvrzi bremena, stopi v žensko

14.1.23, 16:00 – 19:00 (3h)

Intuitivni Reading

Draga ženska 🌹, vabljena na prvi ženski krog v letu 2023, ki prinaša velike spremembe in boš lahko začutila, kaj pomeni, da lahko odvržeš svoja bremena in začutiš žensko v sebi.

Verjamem, da velike spremembe doživljaš tudi sama in jih čutiš v svetu. Zavest se množično razvija in prisiljene smo, da se razvijamo skupaj z njo. Če se temu upiramo, nam življenje prinaša težje lekcije.

Pri tem bi ti rada pomagala in ti olajšala svojo pot transformacije. Ker prehajamo …

zenski krog v ljubljani

ŽENSKI KROG – Ljubljana (Log pri brezovici)

Odpiranje srca – iz strahu v ljubezen (3.12.2022 od 16:00 do 19:00 (3h))

Draga ženska 🌹, Sandra in Manca te z veseljem in srčnostjo vabiva na prav poseben ženski krog v Ljubljani, kjer bomo združile odpiranje srca in izdelovanje Makrame ogrlic, ki jih bomo energijsko aktivirale.

✨ Začele bomo z odpiranjem kroga, kjer se bomo povezale
✨ Nadaljevale bomo s kratko meditacijo, kjer se bomo postavile v axis mundi (os sveta), ki nas bo povezala z božanskim. To nam bo pomagalo postaviti pravo namero, da bodo ogrlice služile točno temu, kar trenutno najbolj potrebuješ. Tako da bodo delovale v najvišje dobro.
✨ Po tem bomo začele ustvarjati energijske makrame verižice s kristali. Izbirala boš lahko med Roževcem, Kameno strelo in Ametistom
✨ Po izdelavi jih bomo še energetsko aktivirale
✨ Po koncu bomo pogledale, kako odpreti srce in ga zaščititi, kako delovati s srčne ženske energije …


ŽENSKI KROG – Žalec (Drešinja vas)

Odpuščanje za prebuditev speče ženske

Tokrat bomo s pomočjo zvočnega in energijskega čiščenja spuščale staro in naredile prostor za novo. To se bo dogajalo v varnem okolju, kjer bomo ena drugi držale prostor in se pri tem podpirale ter ranljivo izražale 💗.

Z odpuščanjem brišemo stare vzorce in načine, ki nas omejujejo, da bi stopile v svoj polni potencial. S tem ko počistimo staro energijo, naredimo prostor za novo. S tem vse, kar si želimo, vse, o čemer sanjamo, lahko pride do nas.