INTUITIVNI Reading

19.00

Pogled v skrite kotičke sebe

  • Se vrtiš v začaranem krogu?
  • Te zanima kaj te ovira na poti do želenega?
  • Si na pravi poti?
  • Kaj ti tvoj višji jaz želi sporočiti danes?
  • Katero pot izbrati?
  • Kateri vzorci te omejujejo?
  • Kako prekiniti škodljive vzorce?
  • Kako prenehati s škodljivimi navadami?
  • Katera pot je prava zate?

Preveri opis spodaj …

Opis

KAKO POTEKA?

Napiši mi svoje vprašanje, tegobe ali karkoli drugega. Tudi, če želiš samo prejeti svoje vodstveno sporočilo, ki te bo usmerilo na pravo pot.

Sporočilo, ki ga boš dobil/a, lahko bereš tako kot je napisano ali pa med vrsticami, ki bodo skrivale kode, da doživiš aha moment. Ker bo sporočilo napisano s “kodami”, ki te lahko zbudijo, ga lahko prebereš večkrat in dobiš drugačne informacije. Poslala ti bom tudi navodila, kako je najbolje, da ga bereš.

Včasih začutim, da potrebujem (ali pa je potrebno) še kaj dodatnega, preden se lotim branja. O tem te seveda obvestim in ti sporočim, kaj še potrebujem.

DODATNO

Vsak dodaten Reading + 10 €

 

KAJ JE INTUITIVNI READING?

To ni vedeževanje ali napoved prihodnosti, ker tega v resnici nihče ne more napovedati. Obstajajo samo različne premice in možnosti, po katerih lahko gremo. Glede na tvojo trenutno energijo lahko vidim, kje si in kam greš.

Torej glede na to lahko pogledam, za katero možnost imaš največ odstotkov, da se bo uresničila ali pa kakšno sporočilo ti trenutno predajajo vodniki, ki ti želijo pomagati. Če ti to ni všeč, ti lahko pomagam videti, kje je ovira, ki jo rabiš prestopiti.

Intuitivni Reading je torej vpogled v tvoje “biopolje” oziroma v tvojo energijo, kaj je tisto, kar najbolj potrebuješ ta trenutek oziroma kaj je tisto, kar te ta trenutek (glede na energijo, ki jo imaš) najbolj ovira, da bi se premaknila oziroma spremenila svoje delovanje na bolje.

MALO GLOBLJE

Pogledam lahko, katere lekcije imaš trenutno oziroma katere dele sebe »nosiš k sebi«. Moj cilj je delovanje v najvišje dobro, tvoja rast in premik ter ne tvoje boljše počutje v tistem trenutku. Vem pa, da če narediš delo, ki ga nihče niti jaz ne morem narediti zate, se boš naslednji trenutek ali dan, počutila veliko bolje in bolj svobodno. Boljše počutje v trenutku je včasih samo obliž na rano, ki jo je prej treba negovati, da se ne zagnoji.

Rezultat je: Boljše počutje, boljši odnosi, več sproščenosti, svobode, večja pristnost, manj strahu, premik v življenju, konec začaranih krogov ponavljanja, …

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “INTUITIVNI Reading”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda vam bo prav tako všeč…