INTUITIVNI Reading (Audio posnetek)

24.00

Pogled v skrite kotičke sebe

  • Se vrtiš v začaranem krogu?
  • Te zanima kaj te ovira na poti do želenega?
  • Si na pravi poti?
  • Kaj ti tvoj višji jaz želi sporočiti danes?
  • Katero pot izbrati?
  • Kateri vzorci te omejujejo?
  • Kako prekiniti škodljive vzorce?
  • Kako prenehati s škodljivimi navadami?
  • Katera pot je prava zate?

Brezplačna telegram skupina: https://t.me/IntuitivniReading

Preveri opis spodaj …

Opis

KAKO POTEKA?

Preko e-maila mi napišeš svoje vprašanje, tegobe ali karkoli drugega. Lahko mi napišeš tudi, če želiš samo prejeti svoje vodstveno sporočilo, ki te bo usmerilo na pravo pot.

Potrebujem sliko ali datum rojstva.

Sporočilo, ki ga boš dobil/a, lahko bereš tako kot je napisano ali pa med vrsticami, ki bodo skrivale kode, da doživiš aha moment. Ker bo sporočilo napisano s “kodami”, ki te lahko zbudijo, ga lahko prebereš večkrat in dobiš drugačne informacije. Poslala ti bom tudi navodila, kako je najbolje, da ga bereš. (sporočilo ti pošljem v pisni ali audio obliki)

Včasih začutim, da potrebujem (ali pa je potrebno) še kaj dodatnega, preden se lotim branja. O tem te seveda obvestim in ti sporočim, kaj še potrebujem.

DODATNO

Vsak dodaten Reading (vprašanje na to situacijo) + 10 €

 

KAJ JE INTUITIVNI READING?

To ni vedeževanje ali napoved prihodnosti, ker tega v resnici nihče ne more napovedati. Obstajajo samo različne premice in možnosti, po katerih lahko gremo. Glede na tvojo trenutno energijo lahko vidim, kje si in kam greš.
Torej glede na to lahko pogledam, za katero možnost imaš največ odstotkov, da se bo uresničila ali pa kakšno sporočilo ti trenutno predajajo vodniki, ki ti želijo pomagati. Če ti to ni všeč, ti lahko pomagam videti, kje je ovira, ki jo rabiš prestopiti. Pogledam lahko zakaj ne moreš narediti koraka naprej in zakaj nisi tam, kjer bi želel/a biti in kako prideš tja.
Intuitivni Reading je torej vpogled v tvoje “biopolje” oziroma v tvojo energijo, kaj je tisto, kar najbolj potrebuješ ta trenutek oziroma kaj je tisto, kar te ta trenutek (glede na energijo, ki jo imaš) najbolj ovira, da bi se premaknila oziroma spremenila svoje delovanje na bolje.

MALO GLOBLJE

Pogledam lahko, katere lekcije imaš trenutno oziroma katere dele sebe »nosiš k sebi«. Moj cilj je delovanje v najvišje dobro, tvoja rast in premik ter ne tvoje boljše počutje v tistem trenutku. Vem pa, da če narediš delo, ki ga nihče niti jaz ne morem narediti zate, se boš naslednji trenutek ali dan, počutil/a veliko bolje in bolj svobodno. Bolj se prepustiš, več odgovorov in jasnosti boš dobil/a.

Rezultat je: Boljše počutje, boljši odnosi, več sproščenosti, svobode, večja pristnost, manj strahu, premik v življenju, konec začaranih krogov ponavljanja, …

 

Ker se bom povezala s tabo, ti bom odgovor vedno predala na način, da bo najbolj koristil tebi in ne tvojemu “egu” oziroma temu, kar misliš, da te zanima. To pomeni, da bom poiskala pot do resničnega problema tudi, če bo vprašanje postavljeno popolnoma drugače.
KRATEK PRIMER:
Ali bom zamenjala službo?
Iskreno vprašanje je lahko, kako naj zaslužim več denarja in bom bolj svobodna …
Odgovor in rešitev bova našl/a s tega drugega vprašanja 🤗.
Intuitivni Reading delam na vseh 4 ravneh, da se izziv dejansko odpravi, če je oseba na to pripravljena.
TELESNA RAVEN (simptom/težava)
ENERGIJSKA RAVEN (energijske blokade)
INFORMACIJSKA RAVEN (vzrok za težave)
DUHOVNA RAVEN (namen težave in kaj nas uči)
Ni nujno, da vedno v eni “seansi” pridemo do vseh ravni, saj je odvisno od tega, kje je določen človek. Do “najvišje” ravni se lahko pride tudi postopoma.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “INTUITIVNI Reading (Audio posnetek)”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda vam bo prav tako všeč…