INTUITIVNI Reading v živo (online 30 min)

39.00

Pogled v skrite kotičke sebe – 30 min

(Lahko se ga zamenja za audio posnetek, kjer postaviš do 3 vprašanja ali eno daljšo situacijo)

  • Odgovorim ti na katerokoli vprašanje
  • Skupaj najdeva rešitev za stvari, s katerimi se trenutno soočaš
  • Pogledava v situacijo, v kateri si se znašel/la
  • Pogledava razlog za določene lekcije
  • Pogledava, zakaj se določeni vzorci kar naprej ponavljajo …

BREZPLAČNA TELEGRAM SKUPINA: https://t.me/IntuitivniReading

Preveri opis spodaj …

Opis

KAKO POTEKA?

(Lahko se ga zamenja za audio posnetek, kjer postaviš do 3 vprašanja ali eno daljšo situacijo)

Preko online meet-a (zoho) mi postaviš vprašanja ali dvome, s katerimi se soočaš. Pogledava, kako lahko to rešiva in kaj pomeni. Postaviš lahko več vprašanj ali izzivov s katerimi se soočaš.

Lahko pa ti predam tudi sporočila, ki ti jih ta trenutek predaja vesolje, da te usmeri na pravo pot in najdeš svoje olajšanje.

KAJ JE INTUITIVNI READING?

To ni vedeževanje ali napoved prihodnosti, ker tega v resnici nihče ne more napovedati. Obstajajo samo različne premice in možnosti, po katerih lahko gremo. Glede na tvojo trenutno energijo lahko vidim, kje si in kam greš.
Torej glede na to lahko pogledam, za katero možnost imaš največ odstotkov, da se bo uresničila ali pa kakšno sporočilo ti trenutno predajajo vodniki, ki ti želijo pomagati. Če ti to ni všeč, ti lahko pomagam videti, kje je ovira, ki jo rabiš prestopiti. Pogledam lahko zakaj ne moreš narediti koraka naprej in zakaj nisi tam, kjer bi želel/a biti in kako prideš tja.
Intuitivni Reading je torej vpogled v tvoje “biopolje” oziroma v tvojo energijo, kaj je tisto, kar najbolj potrebuješ ta trenutek oziroma kaj je tisto, kar te ta trenutek (glede na energijo, ki jo imaš) najbolj ovira, da bi se premaknila oziroma spremenila svoje delovanje na bolje.

MALO GLOBLJE

Pogledam lahko, katere lekcije imaš trenutno oziroma katere dele sebe »nosiš k sebi«. Moj cilj je delovanje v najvišje dobro, tvoja rast in premik ter ne tvoje boljše počutje v tistem trenutku. Vem pa, da če narediš delo, ki ga nihče niti jaz ne morem narediti zate, se boš naslednji trenutek ali dan, počutil/a veliko bolje in bolj svobodno. Bolj se prepustiš, več odgovorov in jasnosti boš dobil/a.

Rezultat je: Boljše počutje, boljši odnosi, več sproščenosti, svobode, večja pristnost, manj strahu, premik v življenju, konec začaranih krogov ponavljanja, …

 

Ker se bom povezala s tabo, ti bom odgovor vedno predala na način, da bo najbolj koristil tebi in ne tvojemu “egu” oziroma temu, kar misliš, da te zanima. To pomeni, da bom poiskala pot do resničnega problema tudi, če bo vprašanje postavljeno popolnoma drugače.

KRATEK PRIMER:
Ali bom zamenjala službo?
Iskreno vprašanje je lahko, kako naj zaslužim več denarja in bom bolj svobodna …
Odgovor in rešitev bova našl/a s tega drugega vprašanja 🤗.

Intuitivni Reading delam na vseh 4 ravneh, da se izziv dejansko odpravi, če je oseba na to pripravljena.

TELESNA RAVEN (simptom/težava)
ENERGIJSKA RAVEN (energijske blokade)
INFORMACIJSKA RAVEN (vzrok za težave)
DUHOVNA RAVEN (namen težave in kaj nas uči)Ni nujno, da vedno v eni “seansi” pridemo do vseh ravni, saj je odvisno od tega, kje je določen človek. Do “najvišje” ravni se lahko pride tudi postopoma.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “INTUITIVNI Reading v živo (online 30 min)”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda vam bo prav tako všeč…