Akcija!

INTUITIVNI Reading v živo (online)

34.00

Pogled v skrite kotičke sebe – 30 min

  • Odgovorim ti na katerokoli vprašanje
  • Skupaj najdeva rešitev za stvari, s katerimi se trenutno soočaš
  • Pogledava v situacijo, v kateri si se znašel/la
  • Pogledava razlog za določene lekcije
  • Pogledava, zakaj se določeni vzorci kar naprej ponavljajo …

Preveri opis spodaj …

Opis

KAKO POTEKA?

Preko zoom-a mi postaviš vprašanja ali dvome, s katerimi se soočaš. Pogledava, kako lahko to rešiva in kaj pomeni.

Lahko pa ti predam tudi sporočila, ki ti jih ta trenutek predaja vesolje, da te usmeri na pravo pot in najdeš svoje olajšanje.

KAJ JE INTUITIVNI READING?

To ni vedeževanje ali napoved prihodnosti, ker tega v resnici nihče ne more napovedati. Obstajajo samo različne premice in možnosti, po katerih lahko gremo. Glede na tvojo trenutno energijo lahko vidim, kje si in kam greš.

Torej glede na to lahko pogledam, za katero možnost imaš največ odstotkov, da se bo uresničila ali pa kakšno sporočilo ti trenutno predajajo vodniki, ki ti želijo pomagati. Če ti to ni všeč, ti lahko pomagam videti, kje je ovira, ki jo rabiš prestopiti.

Intuitivni Reading je torej vpogled v tvoje “biopolje” oziroma v tvojo energijo, kaj je tisto, kar najbolj potrebuješ ta trenutek oziroma kaj je tisto, kar te ta trenutek (glede na energijo, ki jo imaš) najbolj ovira, da bi se premaknila oziroma spremenila svoje delovanje na bolje.

MALO GLOBLJE

Pogledam lahko, katere lekcije imaš trenutno oziroma katere dele sebe »nosiš k sebi«. Moj cilj je delovanje v najvišje dobro, tvoja rast in premik ter ne tvoje boljše počutje v tistem trenutku. Vem pa, da če narediš delo, ki ga nihče niti jaz ne morem narediti zate, se boš naslednji trenutek ali dan, počutila veliko bolje in bolj svobodno. Boljše počutje v trenutku je včasih samo obliž na rano, ki jo je prej treba negovati, da se ne zagnoji.

Rezultat je: Boljše počutje, boljši odnosi, več sproščenosti, svobode, večja pristnost, manj strahu, premik v življenju, konec začaranih krogov ponavljanja, …

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “INTUITIVNI Reading v živo (online)”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda vam bo prav tako všeč…