Delavnica/Ženski krog: Izdelava Makrameja

Odpiranje srca – Iz strahu v srce

3.12.2022 od 16:00 do 19:00 (3h)

ZAKAJ JE ŽENSKI KROG ZATE?

Ženska, sestra moja … Se zavedaš svojih instinktivnih potreb in želja? Sploh še čutiš, kaj te umiri in ti da občutek varnosti?

Mogoče si tako kot jaz pozabila, kaj sploh pomeni biti ženska. Kaj pomeni, da je zate poskrbljeno, da so ti stvari dane. Da si vodena v to, kar si želiš, ko ne veš, katera smer je prava.

Skrb za to, da je vse tako kot mora biti. Skrb za to, da so vse stvari narejene, skrb za to, da preživiš iz meseca v mesec. Dajanje na različne načine, vendar globoko v sebi čutiš, da nekaj ni v redu in je čas, da končno ti dobiš!

Naj te pomirim draga moja … obstaja način iz vseh teh bremen in stiske, ki jo čutiš, ko tvoje potrebe niso izpolnjene. In ta način je sprememba tvojega delovanja. Namreč, sama sem se dolga leta lovila v vseh teh bremenih in delala na sebi, da bi se kaj spremenilo. Dokler nisem ugotovila, da je rešitev zelo preprosta.

Ta rešitev je, da postaneš ženska na vseh nivojih, da je zate lahko poskrbljeno. Da govoriš kot ženska, deluješ kot ženska in siješ žensko energijo.

Pri tem bi ti z Manco rade pomagale tako, da ti predava košček svojega znanja in izkušenj, ki so nama pomagale do večje razbremenjenosti in umirjenosti, ki je čutiva vsak dan več.

Seveda tudi midve nisva in niti ne iščeva iluzije popolnosti in se še vedno učiva, tako kot ti. Če začutiš, da imava kaj zate in si pripravljena pokazati skrite, ranjene delčke sebe, da se zacelijo, obljubim, da jih bova sočutno sprejeli.

S tem se boš vsakodnevno počutila veliko bolj umirjeno, varno in boš v svoje življenje privlekla ne samo ogromno pomoči, ampak tudi ljudi, ki ti bodo dali občutek spoštovanja ter varnosti. Vsi ostali, pa se bodo spremenili ali odpadli.

Zato te vabiva na ženske kroge, kjer bomo skupaj raziskovale, kaj pomeni biti ženska, se odpirale, podpirale in zdravile svoje največje bolečine.

POTEK KROGA

 • ✨ Začele bomo z odpiranjem kroga, kjer se bomo povezale 
 • ✨ Nadaljevale bomo s kratko meditacijo, kjer se bomo postavile v axis mundi (os sveta), ki nas bo povezala z božanskim. To nam bo pomagalo postaviti pravo namero, da bodo ogrlice služile točno temu, kar trenutno najbolj potrebuješ. Tako da bodo delovale v najvišje dobro.
 • ✨ Po tem bomo začele ustvarjati energijske makrame verižice s kristali. Izbirala boš lahko med Roževcem, Kameno strelo in Ametistom
 • ✨ Po izdelavi jih bomo še energetsko aktivirale
 • ✨ Po koncu bomo pogledale, kako odpreti srce in ga zaščititi, kako delovati s srčne ženske energije …
 • ✨ Za delavnico ne potrebuješ znanja, saj nas bo Manca vodila skozi postopek od začetka do konca. To znanje boš lahko uporabila tudi doma. Poskrbela bo tudi za ves potrebni material, ki ga bomo potrebovale za izdelavo makrame verižice.

Kako lahko ženski krogi spremenijo tvoje življenje in kaj lahko občutiš?

🌹 Povezanost s seboj in vsemi aspekti ženske v tebi
🌹 Delovanje iz ženske energije
🌹 Transformacija vzorcev, programov, prepričanj, ki ti ne služijo več
🌹 Ravnovesje ženske in moške energije
🌹 Sprejemanje cikličnosti ženske
🌹 Ljubezen do sebe
🌹 Občutek varnosti v svojem telesu
🌹 Sprejemanje vseh delov sebe
🌹 Postavitev sebe na prvo mesto
🌹 Dovolim, da mi drugi pomagajo in pomoč sprejmem
🌹 Sprejemanje in izražanje seksualne energije
🌹 Uravnani mesečni cikel
🌹 Boljše duševno in fizično počutje


Kaj vse počnemo na ženskih krogih?

 • ·  Pijemo ceremonialni kakav za odpiranje in povezovanje s srcem.
 • ·  Povezujemo se s svojimi Vodniki.
 • ·  Družimo se s so mislečimi ženskami 
 • ·  Podpiramo in opolnomočimo druga drugo.
 • ·  Prepuščamo se potovanju zdravilnih vibracij in holističnih instrumentov.
 • ·  Reprogramiramo prepričanja, vzorce, ki nam ne služijo več.
 • ·  Transformiramo vse, kar ni več v naše najvišje dobro. 
 • ·  Svobodno plešemo.
 • ·  Povezujemo se s svojimi prednicami.
 • ·  Učimo se samo negovalnih tehnik.
 • ·  Delimo svoje modrosti, izkušnje.
 • ·  Izvajamo dihalne tehnike.
 • ·  Manifestiramo.
 • ·  Meditiramo.

ŽENSKI KROG BOVA VODILI

Sandra Mestek o sebi:

Bioterapevtka (Po metodi Marjana Ogorevca in Tadeja Pretnerja)

Od malih nog sem vodena, da drugim ljudem pomagam videti stvari, ki jih omejujejo in ustavljajo na poti. S pomočjo dogodkov v preteklosti, izobraževanja za Bioterapevtko in karmično diagnostiko, sem svojo intuicijo razvila v smeri, da lahko berem energijo ljudi ter kaj se v njej nahaja. Ljudem pomagam odstraniti blokade, ki jih ovirajo do tega, kar si v življenju želijo, do mirnega in srečnega življenja ter pristnosti. 

Manca Srdar o sebi:

Flying Feather (Light worker*)

Že od nekdaj je bilo ustvarjanje eden od mojih načinov izražanja in povezovanja s sabo in svojim bistvom. Roke s katerimi kreiramo so direktna povezava z našim srcem, kar je za nas kot ženske velikega pomena pri povezovanju s svojo žensko energijo in pri samo zdravljenju. Zato si želim to deliti tudi s teboj draga ženska.


Ženski krogi bodo potekali tematsko

Potekali bodo vsako prvo soboto v mesecu od 16:00 do 19:00 (3h), v Logu pri Brezovici.

Delavnica: Izdelava Makrameja – Ženski krog

Kaj pravzaprav je makrame? To je tehnika, kjer iz vrvic vežemo vozle po nekem pripravljenem vzorcu ali po lastni domišljiji. Na tokratni delavnici se bomo učile osnov makrameja, iz katerih bomo spletle preproste verižice s kristali objetimi v makrame mrežo. Vsaka si bo izbrala svoj kristal in ga informirala, da ji bo služil v najvišje dobro in ga tudi energetsko očistila s svetimi kadili.


Cena: 44€

Akcijska cena: -4 € za predplačila do 2.12.

**V ceno je vključen ves material za izdelavo makramejaPODROBNEJŠI OPIS POSAMEZNEGA KROGA

1. Delavnica: Izdelava Makrameja

Na tokratnem ženskem krogu, si bo vsaka lahko izdelala svojo posebno makrame ogrlico. Potekal bo v treh sklopih:
✨ Začele bomo z odpiranjem kroga, kjer se bomo povezale
✨ Nadaljevale bomo s kratko meditacijo, kjer se bomo postavile v axis mundi (os sveta), ki nas bo povezala z božanskim. To nam bo pomagalo postaviti pravo namero, da bodo ogrlice služile točno temu, kar trenutno najbolj potrebuješ. Tako da bodo delovale v najvišje dobro.
✨ Po tem bomo začele ustvarjati energijske makrame verižice s kristali. Izbirala boš lahko med Roževcem, Kameno strelo in Ametistom
✨ Po izdelavi jih bomo še energetsko aktivirale
✨ Po koncu bomo pogledale, kako odpreti srce in ga zaščititi, kako delovati s srčne ženske energije …

Za delavnico ne potrebuješ znanja, saj nas bo Manca vodila skozi postopek od začetka do konca. To znanje boš lahko uporabila tudi doma. Poskrbela bo za ves potrebni material, za izdelavo makrame verižice.

KAJ JE MAKRAME?
To je tehnika, kjer iz vrvic vežemo vozle po pripravljenem vzorcu ali po lastni domišljiji. Na tokratni delavnici se bomo učile osnov makrameja, iz katerih bomo spletle preproste verižice s kristali objetimi v makrame mrežo. Vsaka si bo izbrala svoj kristal in ga informirala, da ji bo služil v najvišje dobro in ga tudi energetsko očistila s svetimi kadili.

2. 7.1.

3. 4.2.

4. 4.3.

Za vsa vprašanja lahko pišete tudi na: sandra@celosten.si


Pogosta vprašanja

Ali je primerno za nosečnice?

Vsekakor tudi je, saj ravno takrat potrebujemo prebuditi čim več ženske energije, da lahko začnemo delovati v arhetipu MAMA.

Imam dodatna vprašanja.

Z veseljem odgovoriva. Piši nama na info@celosten.si.

Dodaj odgovor