* Si tudi ti želiš prebuditi žensko v sebi?
* Ali sploh poznaš svojo ženstveno energijo?
* Ji želiš dati moč?
Moč svobodnega izražanja in biti brez maske?
* Si želiš varnega kroga, kjer si popolnoma sprejeta in podprta?
* Želiš priti v stik s svojimi cikli in naše hormonsko nihanje koristiti v svoj prid?
* Želiš aktivirati seksualno energijo?

Čas je, da postaviš sebe na prvo mesto. Čas je, da se začneš ljubiti in sprejemati v svoji popolnosti!

Ženski krogi so namenjen tebi ženska, ki nosiš svojo bolečino, ki je v resnici tvoj dar. Tvoja bolečina je tista, ki te naredi avtentično, božansko boginjo. Čas je, da se ponovno povežemo in združimo moči ženske energije, čutnosti, ljubezni in sočutja.

Ženske, ki si v bistvu želimo delovati kot ženske, se najbolje počutimo v svoji pristni ženski energiji in smo tako tudi najbolj pomirjene. Ko se prepuščamo in sprejemamo, se stvari odvijajo same od sebe ter plujemo s tokom. Problem nastane, ker smo začele prevzemati moško vlogo in delamo stvari, ki za nas niso naravne in nam jemljejo energijo, namesto da bi nas polnile ter osrečevale. S tem ustvarjamo zastoj energije, ki nas dela nervozne, izčrpane in nam na dolgi rok prinaša različne bolezni ter slabe odnose. 

Zaradi tega v svoje življenje privlečemo tudi nezrele moške, kar nam daje samo še dodatno breme, ki ga NE moremo nositi, če želimo sijati v vsej svoji lepoti.  

Če želimo v svetu videti več lepote, pristnosti, sočutja in sprejemanja, je tudi tvoja ODGOVORNOST, da svetiš v vsem svojem sijaju. S to svojo pristno žensko energijo pa v svoje življenje privlačiš tudi zrelega moškega, ki bo to lepoto v tebi ljubil in negoval. (To, kar potrebuješ, po tem, čemer hrepeniš).

V ženskem krogu bomo ustvarile intimno okolje s pomočjo ceremonialnega kakava, ki je že dolga leta znan, kot hrana bogov in ga še zdaj v plemenih Majev uporabljajo, kot sveto zdravilo. Ceremonialni kakav, ki ni naveden kakav, katerega lahko kupimo v trgovini. Ta bo v nas prebudil oz. aktiviral tisto, kar bo vsaka v danem trenutku potrebovala. Predvsem pa bo aktiviral in podprl našo srčno čakro, ter skozi ljubezen pomagal odpraviti čustvene blokade, ki ti ne služijo več.  

Na vsakem krogu pa si bomo dovolile izraziti tudi svojo kreativnost, intuitivnost, spontanost, čutnost in vse to skozi SVOBODNO IZRAZNI PLES. Ples bo v nas prebudil vse zgoraj našteto, hkrati pa še opolnomočil in nam dal vero vase, sprejetost svojega telesa, sprejetost svobodnega izražanja.


Kako lahko to spremeni tvoje življenje inkaj boš lahko občutila?

 • Povezanost s seboj
 • Delovanje iz ženske energije
 • Ravnovesje ženske in moške energije
 • Sprejemanje cikličnosti ženske
 • Ljubezen do sebe
 • Občutek varnosti v svojem telesu
 • Sprejemanje vseh delov sebe
 • Sprejemanje in izražanje seksualne energije
 • Postavila se boš na prvo mesto
 • Dovolila boš, da ti drugi pomagajo in pomoč sprejela
 • Uravnani mesečni cikel

Kaj bomo na ženskih krogih počele?

 • S pomočjo ceremonialnega kakava bomo odprle svoje srce,
 • vsaka bo prejela odgovor na vprašanje in sporočilo Vodnika,
 • prepustile se bomo potovanju zdravilnih zvokov,
 • dovolile si bomo izraziti skozi svobodni ples,
 • povezale se bomo s svojimi prednicami,
 • Naučile se bomo abdominalno masažo,
 • dihalne tehnike,
 • tantrične vaje,
 • manifestirale,
 • povezovale se bomo,
 • meditirale,
 • zacvetele.

ŽENSKE KROGE BOVA VODILI

Živa Leskovšek o sebi:

Ko sem se začela spraševati zakaj sem jaz na tem svetu v tem življenju in kaj je moje poslanstvo, sem prejela odgovor ”zato, da pomagaš drugim”. Ni mi bilo čisto jasno kako. Saj že od majhnega rada plešem, se gibam in ukvarjam z glasbo, sploh ni presenetljivo, da je ravno to tudi tisto, ki je bilo zame zdravilno in kar sem se kasneje tudi začela učiti, da lahko s tem pomagam še drugim. To so joga, zvočne meditacije, izrazni ples, kar dostikrat podprem tudi s pitjem ceremonialnega kakava.

Sandra Mestek o sebi:

Bioterapevtka (Po metodi Marjana Ogorevca in Tadeja Pretnerja)

Od malih nog sem vodena, da drugim ljudem pomagam videti stvari, ki jih omejujejo in ustavljajo na poti. S pomočjo dogodkov v preteklosti, izobraževanja za Bioterapevtko in karmično diagnostiko, sem svojo intuicijo razvila v smeri, da lahko berem energijo ljudi ter kaj se v njej nahaja. Ljudem pomagam odstraniti blokade, ki jih ovirajo do tega, kar si v življenju želijo, do mirnega in srečnega življenja ter pristnosti. 


Ženski krogi bodo potekali tematsko po ženskih ciklih, katere imamo ženske štiri.

Potekali bodo vsako prvo soboto v mesecu od 17:00 do 20:00, v Vivine studiu (Dobriša vas).

DATUMI DELAVNIC

1.cikel (teden menstruacije) – 2. 4. 2022

Povezanost z žensko energijo v sebi


2.cikel (teden po menstruaciji) – 7. 5. 2021

Sprejemanje seksualne energije v sebi


3.cikel (teden po ovulaciji) – 4. 6. 2022

Iskanje ravnovesja ženske in moške energije


4.cikel (teden pred menstruacijo PMS) – 2. 7. 2022

Sprejemanje vseh delov sebe


Cena: 33€ za en ženski krog

Akcijska cena: 111€ za paket vseh štirih


PODROBNEJŠI OPIS CIKLOV

1. cikel: POVEZANOST Z ŽENSKO ENERGIJO V SEBI

V prvem ciklu ženskih krogov se bomo posvetile svoji nežni plati. Tema bo POVEZANOST Z ŽENSKO ENERGIJO V SEBI. Čuječnost, milina, intuitivnost, ranljivost, sprostitev, čas zase – vrednote, ki jim ne dajemo dovolj pozornosti.

Vedno najdemo čas za druge ter vse svoje obveznosti, nase pa pozabimo in iščemo izgovore, da tega nismo naredile. Pozabile smo, da smo mi najbolj pomembne, in ko si vzamemo čas zase, lahko veliko več damo drugim. S tem sprostimo pretok energije, ki nam omogoča čudeže. Čudeži jim rečemo, ker se ravno zaradi tega dogajajo tako poredko. Ponavljajoči se vzorci se lahko prekinejo, nove ideje pridejo na površje, lažje manifestiramo, lažje pomagamo drugim, imamo več fokusa, smo bolj intuitivne in pri vsem tem zmoremo delovati z milino, čuječe in intuitivno.

Zato je čas, ko imamo menstruacijo pomemben čas za počitek. Čas, ko si dovolimo biti ranljive, si dovolimo sprejeti pomoč in se sprostiti ter povezati z žensko v sebi. Žensko, ki nosi rane, ki si jih dovoli poceliti in izpustit.

Zato te s Sandra in Živa vabiva, da se pridružiš prvemu ciklu ženskih krogov, kjer se bomo z milino povezale z maternico in se prepustile ranljivosti, milini in nežnosti v sebi. Ter si dovolile spustiti, kar nam ne služi več.

Kaj bomo počele na prvi delavnici?
👉 Pile pravi Ceremonial cacao, ki nas bo povezal in odprl srčno čakro
👉 Izvedle meditacijo, ki nas bo še globlje povezala z žensko v nas
👉 Prejele odgovor na vprašanje ali sporočilo vodnika
👉 Prepustile se bomo potovanju zdravilnih zvokov
👉 Zaplesale svobodno, kjer bomo izrazile svojo ženstvenost brez omejitev in predsodkov
👉 Delile svoje modrosti, izkušnje
👉 Družile se bomo s so mislečimi ženskami in se podpirale ter opolnomočile

2. cikel: PREBUJANJE SEKSUALNE ENERGIJE V SEBI

V drugem ciklu ženskih krogov bo tema SPREJEMANJE SEKSUALNE ENERGIJE V SEBI. 

Dovolile si bomo izrazit seksualno energijo brez sramu. SDovolile si bomo izraziti seksualno energijo brez sramu. Izpustile bomo staro mišljenje, da so ženske, ki izražajo močno, zdravilno seksualno energijo “vlačuge”.

Boginje, ki so živele v preteklosti, so svojo seksualno energijo opolnomočile, z njo vladale ter manifestirale. Vse to pa smo v današnji družbi potlačile zaradi predsodkov drugih in strahu pred to svojo močjo. Začele smo skrivati svoje čudovite obline, poželenja in svojo senzualnost. Naše največje lepote so postale naše nesigurnosti in sram?! Doživimo manj orgazmov in jih ne doživljamo v polnosti. Pozabile smo, da je moč orgazmov povezava z božanskim in nas to lahko ohranja srečne, mladostne in nam omogoča tudi manifestacijo tega, kar si želimo.

Zato te s Sandra in Živa vabiva, da se pridružiš drugemu ciklu ženskih krogov, kjer se bomo s pomočjo modrosti tantre, ceremonialnega kakava, plesa in podpore žensk, opolnomočile svojo moč in si dovolile živeti z aktivno seksualno energijo, brez sramu!

Kaj bomo počele na drugi delavnici?

 • Pile pravi Ceremonial cacao, ki nas bo povezal in odprl srčno čakro
 • Izvedle meditacijo, ki nas bo še globlje povezala s seksualno energijo
 • Prebudile seksualno energijo skozi tantrične vaje
 • Prejele odgovor na vprašanje ali sporočilo vodnika
 • Prepustile se bomo potovanju zdravilnih zvokov
 • Zaplesale svobodno, kjer bomo izrazile svojo ženstvenost brez omejitev in predsodkov
 • Delile svoje modrosti, izkušnje
 • Družile se bomo s so mislečimi ženskami in se podpirale ter opolnomočile

3. cikel: ISKANJE RAVNOVESJA ŽENSKE IN MOŠKE ENERGIJE

V tretjem ciklu bo tema ISKANJE RAVNOVESJA ŽENSKE IN MOŠKE ENERGIJE, saj vsi v sebi nosimo žensko in moško energijo, ne glede na spol. Vendar se pri nekaterih ena bolj izraža, kot druga. Brez ravnovesja, ne moremo imeti dobrih odnosov in uravnoteženega življenja.

Veliko nas je, ki smo v današnjih časih je prevzele moško energijo, saj smo s tem, ko smo potlačile svojo pravo moč manifestiranja, morale prevzeti edino moč, ki je še ostala in to je moška trdnost. Le tako smo se poenotile in dosegle poslovni uspeh ter svobodo, kot moški. Vendar to ni prav, saj tudi z žensko energijo lahko poslovno uspemo, bolj na lahkoten in nežen način. 

Včasih pred patriarhalnim časom, so ženske vladale na tak način. Klanjali so se jim, saj so bile nosilke življenja. S svojo močno intuicijo so znale poskrbeti za veliko hrane ter so imele znanje naravnega zdravljenja.

To pa ne pomeni, da moramo popolnoma zatreti moško energijo. Z moško energijo prebudimo v sebi DELOVANJE skozi logiko in razum. Z žensko energijo pa si dovolimo BITI,  sprejemamo in smo intuitivne. Ob pravem času na pravem mestu.

Ko so te energije uravnotežene, doživimo večji občutek harmonije in izpolnjenosti. Ko pa niso, občutimo več trenja in stresa.

S pomočjo ceremonialnega kakava, dihalnih tehnik, meditacije, plesa in sporočil Vodnikov, bomo vsaka pri sebi našla način, kako uravnovesiti energiji in kdaj uporabiti katero.

Kaj bomo počele na tretji delavnici?

👉 Pile pravi Ceremonial cacao, ki nas bo povezal in odprl srčno čakro
👉 Izvedle meditacijo, ki nas bo še globlje povezala žensko in moško energijo v nas
👉 Prebudile žensko in moško energijo skozi dihalne vaje
👉 Prejele odgovor na vprašanje ali sporočilo vodnika
👉 Prepustile se bomo potovanju zdravilnih zvokov
👉 Zaplesale svobodno, kjer bomo izrazile svojo žensko in moško energijo brez omejitev ter predsodkov
👉 Delile svoje modrosti, izkušnje
👉 Družile se bomo s so mislečimi ženskami in se podpirale ter opolnomočile

4. cikel: SPREJEMANJE VSEH DELOV SEBE

V četrtem ciklu ženskih krogov bo tema SPREJEMANJE VSEH DELOV SEBE.

Zakaj imamo ljudje vedno en del telesa, s katerim nismo zadovoljni? Zakaj se ne moremo sprejeti v popolnosti? Zakaj je vedno neka naša lastnost ali del pa življenja, ki nas moti?

Imej moč spremeniti, kar ti ni všeč in imej moč sprejeti, česar ne moreš spremeniti. Misel, ki nas bo vodila skozi četrtki cikel.

Cilj bo najti, kar nam ni všeč in način, kako to spremeniti ali kako to sprejeti z ljubeznijo. Včasih zelo težko spuščamo stvari, ljudi ali pa stare vzorce, ki se jih oklepamo, kljub temu da vemo, da niso več dobri za nas.

Še težje živimo brez mask, se imamo radi ter se sprejmemo točno takšne, kot smo.

Skozi masažo trebuha in maternice se bomo povezale z drugo in tretjo čakro, ki bosta v nas vzbudili kreativnost, komunikativnost, moč, samoljubezen, samozavest, spolnost in vitalnost.

Poleg masaže pa nas bodo podpirali zdravilni zvoki, sporočila Vodnikov, ceremonialni kakav. Na koncu pa bomo vse to izrazile skozi svoboden ples, brez zadržkov.

Kaj bomo počele na četrti delavnici?

👉 Pile pravi Ceremonial cacao, ki nas bo povezal in odprl srčno čakro
👉 Izvedle meditacijo, ki nas bo še globlje povezala z vsemi deli sebe
👉 Izvajale masažo trebuha in maternice
👉 Prejele odgovor na vprašanje ali sporočilo vodnika
👉 Prepustile se bomo potovanju zdravilnih zvokov
👉 Zaplesale svobodno, kjer bomo sprejele vse dele sebe, brez omejitev ter predsodkov
👉 Delile svoje modrosti, izkušnje
👉 Družile se bomo s so mislečimi ženskami in se podpirale ter opolnomočile

Za vsa vprašanja lahko pišete tudi na: sandra@celosten.si


Pogosta vprašanja

Ali je v redu, če pridem na ženski krog, tudi če nisem v ciklu, kot je planiran za tekoči mesec?

Seveda draga, dobrodošla v katerem koli ciklu si.

Ali je primerno za nosečnice?

Vsekakor tudi je, saj ravno takrat potrebujemo prebuditi čim več ženske energije, da lahko začnemo delovati v arhetipu MAMA.

Ali bodo ženski krogi potekali tudi po koncu štirih ciklov?

Ženski krogi bodo potekali vsekakor naprej, saj le-to ženske potrebujemo. V prvih štirih ciklih bomo prebudile v sebi znanje, ki ga že nosimo v sebi, nato pa bomo to znanje skupaj ohranjale in ga negovale.

Imam dodatna vprašanja.

Z veseljem odgovoriva. Piši nama na info@celosten.si.