Več info o cenah na dnu strani ali TUKAJ

DOGODEK: SKUPINSKA TESLA SKALARNA TERAPIJA:

Skalarna energija ima inteligenco in jo uporabljamo za zdravljenje, transmutacijo elementov in neomejen vir energije. Vzdržuje naše biopolje in pretok pozitivne energije.

Energijo celic vzdržuje na optimalnem nivoju (-70-90 mili voltov) in s tem zdravi rakave celice. V samem jedru celice varuje DNK pred poškodbami in izboljšuje učinkovitost celične membrane. Uravnoveša levo in desno možgansko poloblo, čisti kri, zdravi depresijo in razne bolezni, kot je AIDS, avtizem, rak ipd.
… Več o dogodku …


KAJ JE TESLA SKALARNO ZDRAVLJENJE S SKALARNO NAPRAVO?

Skalarna energija ima inteligenco in jo uporabljamo za zdravljenje, transmutacijo elementov in neomejen vir energije. Vzdržuje naše biopolje in pretok pozitivne energije🧬.

Energijo celic vzdržuje na optimalnem nivoju (-70-90 mili voltov) in s tem zdravi rakave celice. V samem jedru celice varuje DNK pred poškodbami in izboljšuje učinkovitost celične membrane. Uravnoveša levo in desno možgansko poloblo, čisti kri, zdravi depresijo in razne bolezni, kot je AIDS, avtizem, rak ipd.

Terapija s skalarno napravo združuje telo, um, duha in znanost, da nam pomaga doseči boljšo zmogljivost, energijo in doseči višja stanja zdravja, zavesti in samozavesti.

KAJ JE SKALARNA ENERGIJA?

Skalarna energija spodbuja zdravljenje v naših telesih s pomočjo subtilnih energijskih frekvenc. Ta energija nastaja naravno, lahko pa jo proizvedemo tudi umetno. Kljub številnim koristim nekateri ljudje še vedno težko razumejo zamisel o skalarnih valovih za zdravljenje.

Skalarna energija napolni celice in nam da potrebno energijo za odpiranje in odstranjevanje blokad v telesu. Ko so blokade odstranjene, bo naše telo obnovilo pretok Prane nazaj v zdravo stanje. Tako kot je odstranitev podrtega drevesa iz reke obnovilo pretok vode. V tradicionalni kitajski medicini obstaja rek: “Kjer je prost pretok, ni bolečine ali bolezni”

Skalarna energija je znana tudi kot skalarno polje, Teslovo polje, Torzijsko polje … Ne glede na to, kako bi to kdo rad imenoval, je uporaba te energije prepletena tako s kvantno teorijo polja kot s kvantno mehaniko.
Ker pa je bila označena kot alternativna medicina, ni bila deležna ustrezne pozornosti javnosti. To je žalostno, saj ljudje, ki se zavedajo obstoja skalarne energije in njenih koristi, menijo, da je to eno najboljših znanstvenih odkritij. Toda zaradi pomanjkanja splošne priljubljenosti ga veliko ljudi zamuja.

Poleg tega, da telesu pomaga, da vzpostavi homeostazo, deluje tudi na energijskem nivoju. Na neki način nas razširi in nam omogoči, da se naše blokade/travme lažje razrešijo.

Skalarna terapija 50 minut / 40 €

Skalarna terapija (Paket 3x) 50 minut / 110 €

Skalarna terapija (Paket 5x) 50 minut / 175 € + Gratis vsaj 3 frekvenčne terapije

Skalarna terapija + Rife frekvenčna terapija 50 minut / 60 € 50 €

** Skalarne terapije se izvajajo v Ljubljani – Log pri Brezovici. Rife terapije pa so enako učinkovite tudi na daljavo, vse kar potrebujem je DNA.

  • Lahko se izvajajo za posameznike ali skupine ljudi

REZERVACIJA TERMINA: sandra@celosten.si | 041 743 848

RIFE TERAPIJE S FREKVENCAMI

Z Rife napravo, s frekvencami lajšamo tudi bolečine, kot so zobobol, glavobol, menstrualne bolečine … Frekvence se dotikajo točno določene težave in zato delujejo bolj usmerjeno.

Možnost je tudi kombinirana terapija Skalar + Rife (frekvence).

Je tudi prva pomoč za vnetja in kandido (poleg nasvetov), vnetja v telesu, natrgane mišice, prehlad in podobno. Napisala sem nekaj stvari, ki so najbolj preizkušene z mojo napravo.

Zelo dobro pa nam pomagajo tudi pri določenih travmatičnih situacijah in pa otroških travmah, ker jih na neki način zbudijo, da jih lahko razrešimo. Včasih se kliki dogajajo že med terapijo, včasih pa kasneje. Potem je veliko lažje in bolj jasno kaj je treba narediti še v fizičnem svetu.

Zelo na kratko: razlika med skalarjem in Rife napravo je ta, da skalarna energija regenerira telo od znotraj navzven povsod, kjer je to potrebno. Daje energijo celicam in jih naredi bolj žive. Razširi našo energijo in pomaga, da se nakopičena energija zaradi določene travme “razrahlja” in lažje razreši. Stopimo v polje, kjer poteka samozdravljenje.

Rife naprava pa deluje bolj usmerjeno v točno določeno težavo na fizičnem ali energijskem nivoju za tiste hitrejše rešitve, ki jih potrebujemo.

IZKUŠNJE UPORABNIKOV