KAJ JE TESLA SKALARNO ZDRAVLJENJE S SKALARNO NAPRAVO?

  • “Nikola Tesla je rekel, da če želite razumeti vesolje, pomislite na energijo, frekvenco in vibracijo”

Nikola Tesla je izumil stroje, ki so dokazali obstoj ‘skalarne energije’, našel je dve energiji, ki obstajata v vesolju: elektromagnetno, ki je splošno sprejeta in priznana; in skalarno. Brez uporabe kakršnih koli kablov ali žic in verjel je, da so prvobitna sila v naravi in da se skalarni valovi širijo navzven v krogih energije.

Kasneje je obstoj skalarnih polj priznal Albert Einstein na področju kvantne teorije zapletenosti.

KAJ JE SKALARNA ENERGIJA?

Skalarna energija spodbuja zdravljenje v naših telesih s pomočjo subtilnih energijskih frekvenc. Ta energija nastaja naravno, lahko pa jo proizvedemo tudi umetno. Kljub številnim koristim nekateri ljudje še vedno težko razumejo zamisel o skalarnih valovih za zdravljenje.

Skalarna energija je znana tudi kot skalarno polje, Teslovo polje, Torzijsko polje … Ne glede na to, kako bi to kdo rad imenoval, je uporaba te energije prepletena tako s kvantno teorijo polja kot s kvantno mehaniko.
Ker pa je bila označena kot alternativna medicina, ni bila deležna ustrezne pozornosti javnosti. To je žalostno, saj ljudje, ki se zavedajo obstoja skalarne energije in njenih koristi, menijo, da je to eno najboljših znanstvenih odkritij. Toda zaradi pomanjkanja splošne priljubljenosti ga veliko ljudi zamuja.

Osnovna skalarna terapija 30 minut / 30 €

Osnovna skalarna terapija (Paket 3x) 30 minut / 85 €

Osnovna skalarna terapija (Paket 5x) 30 minut / 139 €

Skalarna terapija 50 minut / 40 €

Skalarna terapija (Paket 3x) 50 minut / 110 €

Skalarna terapija (Paket 5x) 50 minut / 175 €

Skalarna terapija + Rife frekvenčna terapija 50 minut / 60 €

** Skalarne terapije se izvajajo v Ljubljani – Log pri Brezovici. Rife terapije pa so enako učinkovite tudi na daljavo, vse kar potrebujem je DNA.