Akcija!

3x BIOTERAPEVTSKO Svetovanje – PAKET (Holistično zdravljenje)

Original price was: €210.00.Current price is: €190.00.

SI ŽELIŠ:

 • Najti svoje poslanstvo?
 • Očistiti stare travme z energije?
 • Intuitivno sporočilo tvojih vodnikov?
 • Biti slišan/a v odnosu?
 • Dvigniti raven energije?
 • Začutiti pravo pot?
 • Živeti polno spolno življenje?
 • Spoznati moč manifestacije orgazmov?
 • Zaživeti srečno in polnejše življenje?
 • Imeti dovolj časa?
 • Vedeti kako si lahko manifestiraš vse kar si želiš?
 • Izstopiti iz vrtiljaka negativnih čustev in situacij?

Opis

Paket vsebuje 3x Bioterapevtsko svetovanje.

Kako poteka

Poteka online, preko zoho-ja. Svetovanje in delo z energijami traja do ene ure.

Pri svojem delu uporabljam intuicijo, s katero se poglobim, kaj ta trenutek potrebuje določena oseba in kako ji najhitreje pomagam. Ravno zato dve terapiji nista enaki, ker enaka strategija, ki je delovala prvič, ne bo imela enakega učinka drugič.

Razvila sem osebni pristop in znotraj tega uporabljam tudi Bioterpijo, Reiki, Karmično diagnostiko, Pogovor, Nasvete, Energijsko zdravljenje, Vpogled v biopolje, Kanaliziranje, Prenos energije za kvantni preskok, Intuitivni Reading, Svetovanje glede na situacijo, …

Koliko terapij je potrebnih?

Popolnoma odvisno od situacije, ampak držim se tega, da že v prvi terapiji naredimo čim več kot lahko in je oseba pripravljena videti/izpustiti. Za vsako večjo spremembo je potrebnih več terapij, ki se nadgrajujejo.

BIOTERAPIJA (HOLISTIČNO ZDRAVLJENJE)

Bioterapija, ki jo izvajam, je oseben, celosten, holističen pristop, ki zajema vse vidike bitja. Vključuje različne tehnike, pogovor, nasvete, energijsko zdravljenje, vpogled v biopolje, kanaliziranje, karmično diagnostiko, prenos energije za kvantni preskok.

Poteka na način, da vključuje zemeljske vidike s praktičnimi rešitvami na vseh področjih (prehrana, telo, odnosi) in tudi duhovne vidike, ki so potrebni za razrešitev v situaciji (klik, sprostitev napetosti, vedenje kje sem – zavedanje, zakaj in kam grem).

Za popolno ozdravitev oziroma osvoboditev bitja je treba pogledati v vse vidike, ki so prisotni v življenju. Ni dovolj, da spremenimo samo prehrano, kot ni dovolj, da naredimo samo energijsko delo. Če/ko se lotimo energijskega zdravljenja, je pomembno vedeti, da bo po tem prišlo do “utelešenje” tega.

Ta del je pomemben, saj brez njega samo izgubljamo čas ali pa trpimo, ker se ne zavedamo, da utelešenje vedno pride po energijski sprostitvi “določene blokade”. Zato je pri tem dobro podpreti telo na različne načine. FIZIČNO-TELESNO-ČUSTVENO.

S pomočjo terapevta, ki nam utelešeno energijo oziroma vidik, ki ga želiš utelesiti ali živeti, lahko narediš kvantni (hitri) preskok k temu, kar si želiš. Sprememba je vidna takoj po utelesitvi (pokaže se v okolici in počutju znotraj tebe).

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “3x BIOTERAPEVTSKO Svetovanje – PAKET (Holistično zdravljenje)”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja