BIOTERAPEVTSKO Svetovanje za pare

95.00

SI ŽELIŠ:

 • Urediti odnos/e?
 • Očistiti stare travme z energije?
 • Biti slišan/a v odnosu?
 • Dvigniti raven energije?
 • Začutiti pravo pot?
 • Živeti polno spolno življenje?
 • Spoznati moč manifestacije orgazmov?
 • Zaživeti srečno in polnejše življenje?
 • Imeti dovolj časa?
 • Vedeti, kako si lahko manifestiraš vse, kar si želiš?
 • Izstopiti iz vrtiljaka negativnih čustev in situacij?

Opis

Kako poteka

Poteka online, preko zoho-ja. Svetovanje in delo z energijami traja do ene ure. Pri svojem delu uporabljam intuicijo, s katero se poglobim, kaj ta trenutek najbolj potrebujeta in kako vama lahko najhitreje pomagam. Ravno zato dve terapiji nista enaki, ker enaka strategija, ki je delovala prvič, ne bo imela enakega učinka drugič. Razvila sem osebni pristop in znotraj tega uporabljam tudi Bioterpijo, Reiki, Karmično diagnostiko, Pogovor, Nasvete, Energijsko zdravljenje, Vpogled v biopolje, Kanaliziranje, Prenos energije za kvantni preskok, Intuitivni Reading, Svetovanje glede na situacijo, …  

Koliko terapij je potrebnih?

Popolnoma odvisno od situacije, ampak držim se tega, da že v prvi terapiji naredimo čim več kot lahko in je oseba/par pripravljen videti/izpustiti. Za vsako večjo spremembo je potrebnih več terapij, ki se nadgrajujejo.

BIOTERAPIJA (HOLISTIČNO ZDRAVLJENJE)

Bioterapija, ki jo izvajam, je oseben, celosten, holističen pristop, ki zajema vse vidike bitja. Vključuje različne tehnike, pogovor, nasvete, energijsko zdravljenje, vpogled v biopolje, kanaliziranje, karmično diagnostiko, prenos energije za kvantni preskok. Poteka na način, da vključuje zemeljske vidike s praktičnimi rešitvami na vseh področjih (prehrana, telo, odnosi) in tudi duhovne vidike, ki so potrebni za razrešitev v situaciji (klik, sprostitev napetosti, vedenje kje sem – zavedanje, zakaj in kam grem). Za popolno ozdravitev oziroma osvoboditev bitja je treba pogledati v vse vidike, ki so prisotni v življenju. Ni dovolj, da spremenimo samo prehrano, kot ni dovolj, da naredimo samo energijsko delo. Če/ko se lotimo energijskega zdravljenja, je pomembno vedeti, da bo po tem prišlo do “utelešenje” tega. Ta del je pomemben, saj brez njega samo izgubljamo čas ali pa trpimo, ker se ne zavedamo, da utelešenje vedno pride po energijski sprostitvi “določene blokade”. Zato je pri tem dobro podpreti telo na različne načine. FIZIČNO-TELESNO-ČUSTVENO. S pomočjo terapevta, ki nam utelešeno energijo oziroma vidik, ki ga želiš utelesiti ali živeti, lahko narediš kvantni (hitri) preskok k temu, kar si želiš. Sprememba je vidna takoj po utelesitvi (pokaže se v okolici in počutju znotraj tebe).

UTELEŠENI ASPEKTI MOŽATE IN ŽENSTVENE ENERGIJE

Ženstvenosti, kot tudi možatosti ni mogoče opisati samo z besedami oziroma teorijo, kako bi moglo biti. Moj cilj je utelešena možata energija, ki se skozi vsakega posameznika uteleša drugače. Rdeča nit je vedno enaka, vendar jo vsak posameznik lahko uteleša po svoje. Zato je pomembno k temu pristopati individualno in ne samo s pomočjo teorije. Sama teorija polarnosti je lahko destruktivna za posameznika in ljudi okoli njega. Za posameznika zato, ker s pomočjo teorije tlači dele sebe, ki niso utelešeni in na neki način “ozdravljeni”. Za okolico pa zato, ker ko ne delujemo s svoje pristne energije, manipuliramo s seboj in drugimi. Svoj način konstantno nadgrajujem in utelešam.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “BIOTERAPEVTSKO Svetovanje za pare”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda vam bo prav tako všeč…