You are currently viewing BIOTERAPIJA – Kaj to sploh je in moja kratka zgodba

BIOTERAPIJA – Kaj to sploh je in moja kratka zgodba

Bioterapija zajema različne tehnike in “orodja”, da človeku pomagam na več nivojih.

ZAKAJ NI POMEMBNO, KATERO TEHNIKO UPORABLJAM?

V svojih 16 letih (ravnokar sem začudena, da je že toliko časa, ko sem se prvič srečala z delom – pomoč ljudem), ko sem se na različne načine soočala z izzivi strank, sem pridobila kar nekaj znanja in različnih orodij, na kakšen način pomagati.

V resnici nobena od teh ni popolnoma rezonirala z mano, ampak mi je prav vsaka posebej, prinesla ogromno, da človeku lahko pomagam celostno in sedaj razumem, zakaj.

– Čakre – Prana
– Reiki
– Karmična diagnostika,
– Vedeževanje
– Tradicionalna kitajska medicina
– Akupresura
– Tapkanje
– 2 leti šole za bioterapevte (sklop različnih tehnik in orodij)
– Prehransko svetovanje
– Osebno trenerstvo
– AkroJoga

In še mnoge druge, ki sem jih spoznavala čez leta, od 18. leta naprej, ko sem bila “na silo” potisnjena v “pomoč” strankam, kljub temu da sem bila popolnoma zelena in nisem vedela kaj za vraga se dogaja 😀.

Vendar sem pri teh letih spoznala, da se zelo dobro znajdem, ko sem potisnjena v nekaj, kar mi ni poznano. Tako se je začela moja pot raziskovanja, saj sem vedno želela biti dobra v tem, kar počnem. Vsaka ovira in neznanje, me je potisnilo globlje v raziskovanje in iskanje znanja ter izkušenj.

Že od 16. leta, ko sem se prvič “zbudila”, sem se začela zavedati, da imam določeno zavedanje oziroma razumevanje, kako stvari delujejo. Moje težke situacije v otroštvu in kasneje, so mi pomagale, da sem zelo močno razvila sposobnost opazovanja “energije ljudi”. To pomeni, da lahko zaznam (vidim) v bio-polje človeka. Vidim, kaj je pod masko, ki jo nekdo nosi in se niti ne zaveda, da jo nosi.

Največja stvar, ki sem jo morala preseči, da sem to sposobnost še bolj “izpilila”, je zaupanje sebi. Zaupanje svojim občutkom in vedenjem. Za to sem dobila res ogromno lekcijo, ki sem jo presegla šele nekje pred 4 leti.

KATERO TEHNIKO TOREJ UPORABLJAM?

Vse in nobeno. Vsakič se povežem in prepustim, kaj oseba najbolj potrebuje tisti trenutek. S takim načinom lahko včasih na sami terapiji naredimo preskok za 5 let dela, če bi oseba delala sama.

Je to reklama za moja svetovanja? Ja in ne. Zakaj?

Ker želim, da oseba, ki pride k meni res začuti, da je pripravljena na premike in ne želim, da pride vsak. Večini ljudi lahko pomagajo šolani terapevti, ki se držijo določenih pravil in tehnik, ki so jih bili naučeni. S tem ni nič narobe in vsak potrebuje nekaj drugačnega, da se lahko premakne naprej.

Če si nekdo, ki si želi premika in vpogleda v globine, potem je to zate “oglas”. Hecam se … V resnici si želim, da to pride do ljudi, ki res potrebujejo mojo pomoč in me začutijo. To je tudi razlog te objave.

Z ljubeznijo
Sandra ❤️

☎ 041 743 848
📩 sandra@celosten.s

Če čutiš, da pri svojem raziskovanju potrebuješ pomoč, sem ti na voljo 👉 TUKAJ

Več blogov najdeš tukaj: Ostali blogi


Z LJUBEZNIJO
SANDRA ♥

Sandra Mestek

Če ti je bil članek všeč, me podpri in ga podeli še z drugimi. Hvala! 😉


Sandra Mestek

Bioterapevtka, AFP osebna trenerka, AkroJoga učiteljica in Prehranska navdušenka Admin > Users > Your Profile > Biographical Info page."

Dodaj odgovor