You are currently viewing ČAS JE, DA SPREJMEŠ SAMO NAJBOLJŠE ZASE 🫅

ČAS JE, DA SPREJMEŠ SAMO NAJBOLJŠE ZASE 🫅

Kaj se je zgodilo, ko sem se odločila, da sprejmem samo moškega, ki bo A++ zame?

Moje telo je naučeno, da si želi določene moške. Izbira jih gleda na to, kaj sem doživela v preteklosti.

Kaj mislim s tem, da je moje telo naučeno? S tem mislim, da so celice v mojem telesu prilagojene za določene kemijske reakcije, ki jih želi izkušati. To si lahko predstavljamo kot odvisnost od teh kemijskih reakcij. Več doživljamo določenih občutkov, bolj je telo prilagojeno in odvisno od teh občutkov (kemiskih reakcij, ki se ob tem sproščajo).

Ker pa sem imela travmatično preteklost, to pomeni, da si bom nezavedno ali zavedno izbirala moške, s katerimi bom lahko podoživljala kemikalije, ki so se sproščale v mojem telesu, ko sem bila otrok.

Zaljubljala sem bom v moške in močno me bodo privlačili taki moški, ki mi bodo (mojemu telesu), dajali več tega, kar mi je poznano. Torej, moški, ki bodo v mojem telesu aktivirali več poznanih kemijskih reakcij, ker je telo od njih odvisno.

KAKO TO PRESEŽEM?

Potrebna sta dva glavna načina.

En način je, da energijsko sproščam vso navezanost na te kemikalije. V praktičnem svetu to pomeni, da vsakič, ko čutim kakršnokoli navezanost ali bolečino ob določeni stvari, ki jo naredi ali ne naredi moški, pogledam vase in »sprostim« te občutke. Na začetku je nujno, da si poiščem pomoč nekoga, ki mi pri tem pomaga (sproščanje občutkov, videti širšo sliko …). Kasneje pa to lahko počnem tudi sama. Vendar je za to potrebna velika moč in samozavedanje. V nasprotnem primeru se bomo verjetno ujeli v začaran krog bolečine, zmede in trpljenja.

ZAKAJ?

To je nekaj, kar sem se naučila na 10 dnevni vipassani. Naš ego se bo na vse načine trudil, da ostanemo, kjer smo in nas bo na 100 in en način poskušal zavesti, da ne naredimo potrebnega. Moja izkušnja je bila, da bi en dan lahko dala roko v ogenj in bila prepričana, da je to moj res in moj prav, naslednji dan pa sem videla, da to ni bilo res.

Pomagala mi je volja in odločitev, ki sem jo sprejela na začetku, da to dokončam, ne glede na vse. Pomagala mi je tudi intuicija, ki sem jo poslušala in mi je govorila, da naj vseeno vztrajam. (To si lahko predstavljam kot odvisnika, ki se poskuša odvajati od drog. Ker tega sama nisem doživela, ne morem reči zagotovo, vendar se mi zdi, da je občutek podoben.)

DRUGI KORAK

Drugi korak pa je korak samo za ljudi, ki so pripravljeni na napredno stopnjo. Preseganje samega sebe, svojega telesa in odvisnosti od določenih kemikalij. Torej, spreminjanje fizičnega telesa (celic v telesu).

KAKO TO NAREDIM?

Moje mnenje je, da je ta stopnja možna šele, ko smo res dobri v prvi stopnji samozavedanja in »preseganja« občutkov. Nikakor ne bomo uspeli, če bomo v prvi stopnji iskali bližnjice in ne bomo naredili potrebnega dela. Prva stopnja pomeni čutenje ogromno odpora do bolečine.

Na tej stopnji vemo, kaj si želimo in ne pristanemo na nič manj. Kako vem, kaj si želim? Intuiticija mi konstantno sporoča, kaj je najboljše zame. Ne govorim o stvareh, ki so dobre za nas oziroma stvari, na katere pristanemo, ampak govorim o najboljšem za nas. Nekaj kar bi izbrali vedno, ne glede na situacijo in v tem ni nobenega dvoma.

Da to lahko vidim, je pomembno, da se znam soočati z občutki in sem dobra v poslušanju lastne intuicije in ji zaupam.

ZAKAJ JE TO POMEMBNO?

Ker bomo na poti do tega, kar si želimo soočeni z ogromno sladkarijami, ki nas bodo privlačile in bodo dovolj dobre za nas. Več nepredelanih občutkov imamo, prej bomo pristali na manj kot si res želimo. Manj nepredelanih občutkov bomo imeli, lažje bomo videli, da so te sladkarije popolnoma nepotrebne, ker smo na poti tako zelo izpolnjeni, da jih ne potrebujemo. Najpomembnejše pa je to, da nas na koncu čaka cela torta, ki se ne more primerjati s temi sladkarijami, ki v resnici niso dobre za nas.

KAJ TO V PRAKSI POMENI?

Odločim se, da si želim določenega moškega. To ne pomeni, da izberem točen videz tega človeka, ampak s pomočjo notranjega čutenja izberem, kako se želim počutiti in kaj res resonira z najvišjim dobrim zame. To bo ustvarilo »sliko« človeka, ki bo zame pomenil najboljšo možno izbiro. Vse to se bo dogajalo skozi čutenje in ne toliko skozi razmišljanje. Prepletanje obeh, ampak čutenje bo na prvem mestu.

»POMEMBNO: Moški, ki je najboljši zame, verjetno nosi energijo, ki mi je neznana in je še nikoli nisem čutila. Zato je pomembna odprtost in čim več čutenja, namesto razmišljanja. Ne iščem poznanega, ampak iščem novo, kar je lahko naporno v začetku. Intuicija in poslušanje sebe, je res pomembna na tem mestu.«

Ko se bom za takega moškega odločila, se bom podala na pot, kjer bom morala odstraniti vse ovire, ki me omejujejo, da takega moškega ne morem imeti (Recimo: Slaba samopodoba, strah pred zapuščenostjo, osamljenost …). Vsi ti občutki so lahko ovira, da se moja energija ne sklada s takim moškim. Zato mi bo po odločitvi »vesolje« prineslo triggerje (ljudi, situacije …) preko katerih bom lahko prečutila te občutke. To pa bodo tudi te sladkarije, ki sem jih omenjala.

Če se zavem, kaj se dogaja, bom lažje presegala, kar mi pride na pot in se ne bom ustavila, ko mi bo življenje ponujalo sladkarije.

ZAKAJ?

Ker vem, kaj me čaka na koncu in ne želim sprejeti nič manj, ker z manj ne bom srečna.

KAKO VEM?

Ker sem (si) se za to odločila in ne more biti drugače. O tem bom pisala kdaj drugič, tokrat mi boš pač moral/a zaupati :P.

Verjetno te bo na tej točki zavedanja vesolje podprlo na tak način, da se stvari kar nekako ne bodo postavile na mesto. Moški, ki si ga želiš, ne bo imel časa, služba, ki je zate »popolna« se ne bo zgodila ali pa kaj drugega …

Vse to se bo dogajalo, da imaš možnost prečutiti občutke, ki se bodo ob tem pojavljali. Ti občutki so tvoja ovira, da ti življenje ne prinese najboljše možne stvari.

Čestitam vsem tistim, ki ste se podali na to pot in ste pripravljeni narediti delo, da v življenju dobite samo najboljše.

Ob tem sem z veseljem pomoč in podpora, če me potrebuješ

ZA TERAPIJE ALI INTUITIVNI READING SEM NA VOLJO ONLINE

💌 sandra@celosten.si
☎️ +38641743848 (whatsupp, viber, telegram, ker sem v tujini)
(Trenutno Bali-Gili čas 7+h)

Več blogov najdeš tukaj: Ostali blogi

Z LJUBEZNIJO
SANDRA ♥


Sandra Mestek

Če ti je bil članek všeč, me podpri in ga podeli še z drugimi. Hvala! 😉


Sandra Mestek

Bioterapevtka, AFP osebna trenerka, AkroJoga učiteljica in Prehranska navdušenka Admin > Users > Your Profile > Biographical Info page."

Dodaj odgovor