You are currently viewing KAKO BRATI MOJ B(r)LOG

KAKO BRATI MOJ B(r)LOG

Misli, ki jih pišem imajo globok pomen in vam lahko pomagajo do spoznanj, še posebej, če jih preberete več ali večkrat. Vsaka misel ima v sebi lastno sporočilo, ki se prepleta z drugimi mislimi. Napisan je tako, da je ena misel košček sestavljanke, ki se s pomočjo drugih misli sestavlja v celoto oziroma videnje celotne slike (spoznanje).

Kako vem, kje lahko zrastem največ (imam največ spoznanj)? Tam, kjer najbolj obsojam, se jezim in imam na splošno ogromno čustev. Dobrih ali slabih. Slaba čustva pomenijo, da je tu nekaj skritega, kar se bo pokazalo s pomočjo branja misli, ali drugačnim delom na sebi (da pridete do tega, ni nujno branje mojih misli, je pa eden izmed načinov).

Pri slabih čustvih si želim nekaj zase, ampak ne verjamem, da lahko imam. Nekaj želim početi tudi sam/a, ampak si ne upam ali dovolim. Dobra čustva pa pomenijo, da sem na poti tja, oziroma sem že zelo blizu in te ta energija v mojih mislih, lahko tja* samo še porine.

“Kam pa kam” *Kamor resnično želim 😉 👉 OSEBNA RAST

Sandra Mestek

Bioterapevtka, AFP osebna trenerka, AkroJoga učiteljica in Prehranska navdušenka Admin > Users > Your Profile > Biographical Info page."

Dodaj odgovor