You are currently viewing Kreator svoje prihodnosti?

Kreator svoje prihodnosti?

Kaj pomeni, da smo kreatorji svoje prihodnosti?

Kako smo lahko kreatorji svoje prihodnosti, če se nam dogajajo stvari, ki jih ne želimo? Tako, da v vesolju velja zakon, enako privlači enako. Pomembna je še ena stvar in sicer to, da v vesolju ne obstaja dobro ali slabo, obstaja samo energija. Torej, če so v meni občutki jeze, je to moja trenutna vibracija. Enako velja za vse občutke, ki jih mi opišemo s “pozitivni”.

Če se večino časa počutim slabo, je to moja prihodnost. Ker se v vesolju vse dogaja vedno hitreje, je to lahko naša naslednja ura ali minuta. Saj veste, ko gre nekaj narobe, gre kar naenkrat vse narobe, ali hudič ima mlade;). Ko smo veseli in pretočni, se stvari kar naenkrat sestavijo in pokliče nas ravno prava oseba, ki nas spravi v še boljšo voljo.

Kako s tem znanjem narediti korak v željeno smer?

Velikokrat se počutimo ujete in se znajdemo v situaciji, ki za nas ni prijetna. Lahko bi si enostavno rekli, ko zamenjam okolje, bo drugače. Pa vendar sami pred seboj ne moremo zbežati (pred lastno vibracijo), zato nam to počutje pridno sledi kamorkoli gremo.

Pred tem, da naredimo korak, nas omejujejo strahovi in naš ego, ki lahko preživi samo, če nismo najbolj srečni in ne živimo v skladu s srcem.

Primer:

Spomnite se na situacijo, ko ste želeli spremembo, ampak niste mogli spustiti in zaupati. Verjetno bo lažje, če to povem na primeru. Spoznali ste neko osebo, ki vam je zelo všeč. Grozno ste si želeli, da bi vas poklicala, gledali na telefon in se spraševali… Ko ste končno obupali in sprejeli, da klica ni, vas je ta oseba kar naenkrat poklicala? Torej postavili ste se v stanje preden ste to osebo poznali in tega klica niste niti potrebovali. Pomirjeni ste bili sami s seboj. Ko ste prišli v energijsko stanje, ne počutim se vredu, ker ni klica, klic ne more priti.

Torej enako vplivlači enako. Če želite stvari kreirati hitreje, rabite poskrbeti za to, da v trenutku slabosti, ko nekaj potrebujete (občutek, nekaj mi manjka), zamenjate z občutkom, to že imam. Ker se tudi sama zavedam, da je to skoraj nemogoče, saj si tisti trenutek to tako močno želim, da me nič ne premakne s tega stanja, sem našla rešitev! 😉

Rešitev?

Ko sem v takem stanju, si enostavno rečem: Ok Sandra, tudi, če sedaj je tako kot je, kaj bi lahko bila rešitev? S težavo sprejmem, da tega ne morem spremeniti, pa tudi, če se ves dan postavljam na glavo, takole:

P.S.: Včasih pomaga 😉

Zato se vprašam: Kaj bi v tem trenutku počela drugega, kar bi me osrečilo, kaj je tisto kar mi paše ta trenutek? Odgovor je lahko, želim kopel, grem na sprehod, pogledam film, naredim nekaj. Ni važno kaj, važno je samo to, da si daste nekaj s čimer se dobro počutite, saj boste s tem spremenili vašo vibracijo.

Obstaja tudi druga rešitev, ki jo uporabljam sama. Torej, ko sem v nižji vibraciji in občutku nezaupanja, da nečesa nimam, enostavno pomislim na lepe dogodke s preteklosti in jih resnično začutim v sebi. To mi pomaga, da se moja vibracija dvigne. Včasih traja kakšno uro, včasih več, včasih pa samo 5 minut. Vem samo, da vedno, ko mi uspe dvignit vibracijo, dobim točno tisto, kar sem želela, preden sem se energijsko dvignila;).

Na začetku se je moj ego zelo močno upiral in ni želel izpustiti. Želel je trpeti in na silo dobiti to kar je želel tisti trenutek. Na koncu je bil rezultat vedno še slabši! Ko sem se uspela pomiriti in najti rešitve, je rezultat vedno dober! Vse stvari se kar naenkrat razrešijo.

“Vse je točno tako kot mora biti!”

Z LJUBEZNIJO
SANDRA ♥

Sandra Mestek

Bioterapevtka, AFP osebna trenerka, AkroJoga učiteljica in Prehranska navdušenka Admin > Users > Your Profile > Biographical Info page."

Dodaj odgovor