You are currently viewing Z VSAKIM MOŠKIM ŽELIM DELATI KOT S KRALJEM/BOGOM IN Z VSAKO ŽENSKO ŽELIM DELATI KOT S KRALJICO/BOGINJO

Z VSAKIM MOŠKIM ŽELIM DELATI KOT S KRALJEM/BOGOM IN Z VSAKO ŽENSKO ŽELIM DELATI KOT S KRALJICO/BOGINJO

Odločila sem se, da se bom z vsakim moškim obnašala, kot da je bog in z vsako žensko, kot da je boginja (ja tudi s tisto, na katero sem ljubosumna ali pa se ob njej počutim nesprejeta). Do take/ga bom čutila še več ljubezni, saj v sebi vem, da jo potrebuje.

Moja prisotnost z njo/njim in ljubezen bo pomagala transformirati negativne občutke, ki jih ta oseba doživlja, da ne more delovati ljubeče in s tem »škoduje« sebi ter drugim.

ZAKAJ IN KAKŠNA JE BILA POT DO TEGA?

Za to sem se odločila, ker vem, da je v vsakem moškem odnos, ki ga nosim sama do sebe in enako velja za vsako žensko.

S tem ko sem se odločila, da bom do vsakega moškega pristopala, kot da je bog in do vsake ženske, kot da je boginja, sem dala dovoljenje vsem svojim delom v meni, da so to, kar so in jih bom spoštovala in ljubila.

To je samo eden izmed razlogov. Že samo s tem sem nagrajena na tak način, da se ob tem delovanju počutim res dobro. Vsakič, ko sem v interakciji z žensko ali moškim iz mene pride najboljše in to začutim kot energijo ljubezni, ki se samo še ojača.

To ne pomeni, da sem vsak trenutek kepa ljubezni, ki nima negativnih občutkov, ampak pomeni, da ne glede na moje občutke in zgodbice, ki jih imam, se moje spoštovanje in ljubezen do obeh (ja, samo dveh!) spolov ne spremenita.

To v praksi pomeni, da je na prvem mestu spoštovanje in ljubezen in šele po tem situacija, v kateri sem se znašla. Pri tem seveda ne zanikam (skoraj) nobenih občutkov, ki se mi ob določenih situacijah vzbudijo. Ampak jih uporabim za to, da postanem še bolj “čista” ljubezen.

PRIMER:

Nekdo mi naredi nekaj, kar mi zbudi neprijetne občutke. Lahko je to laž, nesramnost, prevaranost ali kaj podobnega.

1. STOPNJA – VLOGA ŽRTVE

Če bi delovala iz vloge žrtve, bi se ob tem na to osebo razjezila ali postavila mejo, povedala kaj mi ni prav, opravljala drugim ljudem, ali pa se od te osebe samo umaknila. V ozadju bi se nezavedno dogajale razne zgodbice, ki bi mi povzročale še slabše občutke.

2. STOPNJA – PREVZEMANJE ODGOVORNOSTI

Na drugi stopnji bi za te občutke prevzela odgovornost ne glede na to, kako “kriva” se mi zdi druga oseba in skomunicirala svoje občutke. Na spoštljiv način bi postavila svoje meje, kaj mi ustreza in kaj ne. Poskusila bi, da bi s to osebo prišla skupaj.

3. STOPNJA – ČISTOST IN SPREJEMANJE

Na tej stopnji bi prvo stopnjo preskočila, saj se že zavedam, da se vse dogaja zame in ne proti meni in da so slabi občutki samo reakcija mojih zgodbic, ki si jih ustvarjam v mislih. Sprejela bi občutke, ki so se mi zbudili in si dala ogromno sočutja, empatije in karkoli bi še potrebovala.

Na to bi brez pričakovanj skomunicirala, kar bi bilo še potrebno. To bi naredila samo zato, ker čutim, da se rabim izraziti in ne zato, da bi karkoli spreminjala. Vem, da se vsaka situacija zgodi, da osvobodim dele sebe, ki niso popolnoma svobodni.

Na koncu vedno dobim to, kar potrebujem. Vendar le, ko se osvoboditev res zgodi. To pomeni, da se popolnoma predam in sprejmem, kar se dogaja. Kadar je v ozadju še karkoli, v kar je treba pogledati, stvari ne bodo prišle do mene.

ZAKAJ TO DELAM?

To vse bi lahko še veliko bolj razdelala, saj je to zelo kratek osnutek za vpogled v to, kaj se dogaja in kako poteka zbujanje in višanje zavesti za večjo svobodo in čistost.

Moja strast je, da postanem najbolj ljubeča in najboljša različica sebe. Za to morajo moji stari deli »umreti«.

Svet bolj, kot kadarkoli potrebuje sprejemanje, sočutje, empatijo in čisto ljubezen.

P. S.: Nobenega koraka ne moremo preskočiti, brez, da bi s tem delali škodo. V prvi vrsti rabim dati ljubezen, sprejemanje sama sebi in šele na to, to širiti navzven.

Če si pripravljen/a stopiti v najboljši različico sebe (kakorkoli klišejsko se to sliši), ti pri tem z veseljem pomagam. Veš, kje me najdeš <3

Rada te imam … iskreno <3

ZA TERAPIJE ALI INTUITIVNI READING SEM NA VOLJO ONLINE


💌 sandra@celosten.si
☎️ +38641743848 (whatsupp, viber, telegram, ker sem v tujini)
(Trenutno Bali-Gili čas 7+h)

Več blogov najdeš tukaj: Ostali blogi

Z LJUBEZNIJO
SANDRA ♥


Sandra Mestek

Če ti je bil članek všeč, me podpri in ga podeli še z drugimi. Hvala! 😉


Sandra Mestek

Bioterapevtka, AFP osebna trenerka, AkroJoga učiteljica in Prehranska navdušenka Admin > Users > Your Profile > Biographical Info page."

Dodaj odgovor