Čokoladni mousse

Čokoladni mousse

Težavnost

10%

Čas priprave

15 min

Čas kuhanja


Vegeterjansko | Brezglutensko | Brez laktoze I LCHF


Sestavine za piškot (10 piškotov)

  • 75g indijskih oreščkov (namočenih vsaj 2 uri ali čez noč)*
  • 120g mandljevega mleka
  • 25g kokosovega olja
  • 25g ghee-ja
  • 35g presnega kakava v prahu
  • malo mlete vanilije
  • malo stevie
  • 40g Eritritola
  • malo soli

Priprava

  1. Namočene indijske oreščke dobro speremo in damo v blender;
  2. Dodamo vse ostalo sestavine in dobro zmiksamo, da nastane gladka krema;
  3. Maso damo v posodice in za 2 do 4 ure postavimo v hladilnik.

Dober tek!


Sandra Mestek

Če ti je recept všeč, ga podeli še z drugimi 😉

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]


UPORABNO:

*Po namakanju oreščkov vodo odlijemo in oreščke dobro speremo.


Sandra Mestek

Bioterapevtka, AFP osebna trenerka, AkroJoga učiteljica in Prehranska navdušenka Admin > Users > Your Profile > Biographical Info page."

Dodaj odgovor