You are currently viewing Postopek, kako skreiram/uresničim svoje ŽELJE – Video.

Postopek, kako skreiram/uresničim svoje ŽELJE – Video.

NARAVEN PROCES

V zgornjem videu, ki si ga lahko pogledaš, sem ti podobneje razložila in narisala postopek uresničevanja želja ☝.

Postopek je v resnici zelo enostaven, saj je kreacija oziroma sokreacija naša narava. Problem je nastal, ker smo si sami s pomočjo družbe nastavili veliko “motilcev”, ki nam onemogočajo pretočnost in kreacijo v naše dobro.

Torej, če bi bili vsak dan pomirjeni in pretočni (bi zaupali, da je vse kot mora biti), bi stvari tekle same po sebi. Stvari, ki jih želim, bi bile ob meni. Potrebe, ki jih želim zadovoljiti, bi bile zadovoljene, še preden bi pomislila, da nekaj potrebujem.

Primer

Če za primer vzamem sebe na premici enega leta, na kateri se mi konstantno pojavljajo različne želje.

Če bi vse teklo tako kot mora, bi živela življenje, dobila željo, ki bi me razveselila, spet živela življenje in prišla do uresničitve. Torej naraven potek, brez dvomov in skrbi, da bi se mi želje uresničile.

KJE SE JE POTEM VSE SKUPAJ ZATAKNILO?

Na tej premici si začnemo postavljati določene ovire. Z ovirami mislim, dvome in prepričanja, ki nas oddaljujejo od uresničitve tega, kar želimo in nam dajejo negativne občutke.

Ravno zato ob želji čutimo tudi neprijetne občutke in dobimo misli, ki nas navdajo z dvomi, da bomo to kdaj imeli.

kot da bi imeli vrv in bi bila na eni strani naša želja, na drugi strani pa vsi dvomi ter prepričanja, ki jih imamo. Več kot bi bilo dvomov in skrbi, bolj bi se oddaljili od svoje želje in se približali temu koncu vrvi. Več lepih občutkov in besed o tej želji bi imeli, bliže bi bili tej želji in drugemu koncu vrvi.

KAKO TOREJ URESNIČIMO SVOJO ŽELJO?

Če vem, da me lepi občutki o tej želji pripeljejo bližje uresničitvi in slabši dlje od uresničitve, potrebujem lepe občutke.

Praksa

1.) Torej, vsakič, ko dobim željo, moram o tem imeti lepe občutke, misli in besede. Vsakič, ko se pojavi dvom, ga izbrišem in se fokusiram samo na lepo. To je pravzaprav vsa umetnost. Več dvomov (neprijetnih občutkov) je, dlje stran sem od uresničitve, tako vem, kje na premici sem.

KAJ PA V PRIMERU, KO JE NEPRIJETNIH OBČUTKOV O TEJ ŽELJI PREVEČ?

2.) V primeru, ko ni mogoče misliti lepih misli in imeti lepih občutkov o tem, kar si želim, moram ubrati drugo pot.

Ko pride želja, jo izpustim, ker vem, da se bo uresničila. Naredim vse, da pridem v lepe občutke in razmišljam o čem drugem. Na to željo ne pomislim več, ne razmišljam in ne govorim o njej. Cilj je, da sem, v čim lepši energiji. V energiji, ki bi jo imela, če bi se mi to uresničilo. Za lažjo predstavo bom napisala še postopek, ki pride v poštev, ko ne deluje nič od tega.

ŽELIM SI NOV AVTO

a.) Vprašam se točno, kakšen avto si želim. Predstavljam si, da ga že imam in se vprašam:

b.) Ko imam odgovore, kako se s tem avtom počutim, se vprašam:

 • Kako se v tem avtu počutim?
 • Kakšne prednosti mi prinaša?
 • 👇
 1. Kako se še počutim pomembno?
 2. Kje se še počutim svobodno?
 3. Kje sem srečna?
 4. 👇

Odgovori:

 • Ko imam ta avto, se počutim pomembno.
 • Počutim se svobodno, da grem, kamor hočem.
 • Sem srečna …
 1. Pomembno se počutim, ko pomagam drugim.
 2. Svobodna sem v gozdu.
 3. Srečna sem, ko berem knjigo …

Sedaj sem dobila stvari, ki jih lahko počnem, da čutim točno te občutke, ki jih imam ob novem avtu in me pripeljejo do uresničitve želje (nov avto).

Malo daljši postopek, vendar ga je na začetku dobro uporabljati, če dvomimo in ne verjamemo, da se nam želje lahko uresničijo.

KAKO ZAČETI?

Začnem z majhnimi željami, da okrepim zaupanje, na to grem na večje želje. Če se bom lotila prevelikih želja v začetku, lahko ob neuresničitvi dobim potrditev, da to ne deluje in odneham. Na začetku je več podzavestnih dvomov in prepričanj, ki morajo odpasti, da se lahko lotim večjih želja.

Ko dobim na primer 5 manjših uresničitev (potrditev), lahko bolj zaupam in se lotim večjih. Ob tem se začne dogajati to, da v vsakdanjem življenju ali za nazaj opazimo, koliko stvari smo si v resnici uresničili, pa temu nismo dajali velikega pomena in niti nismo razumeli, kako smo si to uresničili. Po navadi mi ljudje rečejo, bil je občutek, vedel/a sem, da se bo to zgodilo in sem bil/a ob tem pomirjena.

Pa veliko zabave ob uresničevanju lastnih želja 😉.

Več podobnih člankov na to temo, najdeš tukaj:

> BLOG, KREACIJA in ŽELJE <


Potrebuješ nasvet, ali pomoč? KLIKNI TUKAJ

Z LJUBEZNIJO
SANDRA ♥

Sandra Mestek

Če ti je bil članek všeč, ga podeli še z drugimi 😉

Sandra Mestek

Bioterapevtka, AFP osebna trenerka, AkroJoga učiteljica in Prehranska navdušenka Admin > Users > Your Profile > Biographical Info page."

Dodaj odgovor