You are currently viewing ZAKAJ NE DOBIM TEGA, KAR SI ŽELIM?

ZAKAJ NE DOBIM TEGA, KAR SI ŽELIM?

Kot sem že govorila, enaka vibracija privlači enako vibracijo. Torej situacije, ki mi dajo dobre občutke privlačijo več situacij, ki mi dajo dobre občutke.

Kako mi to pomaga, da dobim to, kar si želim?

Pa dajmo en primer, s katerim se sooča največ ljudi s katerimi delam. Želim si moškega, ampak on me ne želi oziroma mi ne da tega, kar potrebujem. Počutim se grozno in čutim pomanjkanje. Zdi se mi ne fer in na vsak način želim dobiti tega moškega.

Kje je problem?

V vibraciji pomanjkanja. Torej z vibracije občutka pomanjkanja želimo priti do občutka izpolnjenosti in ljubezni. To je ne mogoče, ker enaka vibracija privlači enako vibracijo. Enaki občutki privlačijo še več takih občutkov.

Torej v tem primeru:

Želim si tega moškega, ki naj bi mi dal občutek izpolnjenosti in ljubezni, ampak čutim neprijetne občutke pomanjkanja.

Občutek = Pomanjkanje. Želim pa občutek Izpolnjenosti, ljubezni.

Da lahko dobim tega moškega, moram že sedaj začutiti občutke izpolnjenosti in ljubezni. V resnici nikoli ne želimo določene osebe, ampak samo občutke, katere mislim, da nam bo ta oseba dala. Torej prvi korak, ki ga moramo narediti je ta, da izpustimo navezanost na materialno, ker mi s te zavesti in energije ne vemo kdo in kako nam lahko da točno te občutke, ki jih želimo in nas osrečijo. Prepustimo se vesolju, da nam prinese točno to, kar potrebujemo oziroma vibriramo.

Občutki in ne oseba

Sprejeti rabimo, da ne iščemo določene osebe, ampak v resnici želimo osebo, ki nam bo dala določene občutke. Izpustimo, da mora to priti od določene osebe in dovolimo, da nam vesolje to prinese od kjerkoli je to najbolje za nas.

  1. Kako se želim počutiti v partnerstvu oziroma z določeno osebo?
  2. Ko imam občutke, se osredotočam samo na te občutke in ne na pomanjkanje. To sem bolj podrobno opisala tukaj: Postopek, kako uresničim svoje želje?

Več v videu spodaj:

Več blogov najdeš tukaj: Ostali blogi


 Za pogovor in vse nasvete, sem na voljo TUKAJ!  👈

Z LJUBEZNIJO
SANDRA ♥

Sandra Mestek

Če ti je bil članek všeč, me podpri in ga podeli še z drugimi. Hvala! 😉


Sandra Mestek

Bioterapevtka, AFP osebna trenerka, AkroJoga učiteljica in Prehranska navdušenka Admin > Users > Your Profile > Biographical Info page."

Dodaj odgovor