Težavnost
20%
Čas priprave
30 min
Čas pečenja
Presno
Vegansko | Brezglutensko | Brez laktoze | Presno | LCHF
Sestavine Krema
- 2 Avokada (380g s peško)
- 130 g datljev bimed (namočeni v 50 – 100 g vode)
- 50 g kakava v prahu
- 100 g indijskih oreščkov
- 24 g kokos masla
- 93 g kremnega kokosa
- 35 g Eritritola
Sestavine Osnova
- 55 g datljev
- 100 g indijskih oreščkov
- 80 g goji ali kakšnih drugih jagod
- 2 Banani (Narežemo na osnovo) 300g teže z olupkom
Priprava
- Vse sestavine za kremo stresemo v multipraktik in miksamo toliko časa, da nastane gosta krema. (Datlje z vodo vred);
- Kremo stresemo v posodo in v multipraktik (brez, da ga pomivamo) stresemo datlje za osnovo ter jih zmiksamo;
- Dodamo indijske oreščke in goji jagode ter miksamo toliko časa, da nastanejo majhni koščki;
- Vzamemo pekač za torto (cca 25 cm) in vanj stresemo sestavine za osnovo;
- S prsti jih potlačimo na dno pekača, da se lepo sprimejo;
- Na osnovo narežemo dve sveži banani in “polijemo” s kremo, ki jo lepo razporedimo po celotni površini;
- Na koncu potresemo s kakavom v prahu in za par ur postavimo v hladilnik.
Dober tek!
Sandra Mestek
Če ti je recept všeč, ga podeli še z drugimi 😉
[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]