Težavnost
20%
Čas priprave
30 min
Čas pečenja
20 min
Vegeterjansko | Brezglutensko | Brez laktoze
Sestavine Biskvit
- 3 jajčne beljake (110g) – Stepemo v sneg
- 80g kokosove moke
- 1 jajce (60g)
- 45g Eritritola (Lahko 35g medu)
- 2,5g sode bikarbone (1/2 žličke)
- 1/2 žličke cimeta
- 1/4 žličke naribane bio limonine lupinice (aroma)
- 1/4 žličke naribane pomarančne lupinice
- Ščepec soli
- Malo ruma po želji
Sestavine Poliv
- 100 g zmrznjenih malin + 50g vode = Segrejemo
- 15g Eritritola po želji
- 290 g Bio vloženega ananasa v steklenem kozarcu (Hofer)
Priprava
- Zmiksamo beljake, da dobimo trd sneg;
- Ostale sestavine, stresemo v drugo posodo in zmiksamo posebej;
- Nato, vse skupaj vmešamo v sneg. Če je pregosto dodamo malo vode 1 – 2 dcl;
- Maso nadevamo v pekač za torto, na katerega smo dali peki papir;
- Pečemo 20 minut na 180 °C;
- Segrejemo zmrznjene maline, ki smo jim dodali vodo in sladilo po želji;
- Ko je biskvit pečen, po njem polijemo maline in vodo vloženega ananasa in potresemo s sadeži ananasa;
- Postavimo v hladilnik, da popije ves sok ali postrežemo!
Pečemo 20 minut na 180 °C
Dober tek!
Sandra Mestek
Če ti je recept všeč, ga podeli še z drugimi 😉
[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]