Težavnost
20%
Čas priprave
25 min
Čas pečenja
30 min
Brezglutensko | Brez laktoze | Nizkokalorično
Sestavine
- 150 g Ajdove moke
- 380 g Buče hokaido
- 6 Bio Jajc (330 g)
- 100 g Lososa
- 235 g Bio paradižnikovih kosov v konzervi
- 13 g Kokos olja
- 5 g soli
- 9 g Jabolčnega kisa (1 žlica)
- 3 g vinskega kamna (1 zravnana žlica)
- ZAČIMBE
- 1 žlička česna
- 1 Zvrhana žlica začimb po želji (Paprika, timijan, marjoram, čebula, rožmarin, zelena, timijan, bazilika, hibiskuh, origano)
Priprava
- Pečico segrejemo na 180 °C;
- Hokaido bučo narežemo na kose in skuhamo – cca 20 min (lahko uporabimo parni kuhalnik);
- Med tem dobro stepemo jajca in jim dodamo vse začimbe. Primešamo moko in kuhano hokaido bučo, ki smo jo malo ohladili. Na koncu dodamo še narezanega lososa.
- Nadevamo modelčke za mafine in jih postavimo v pečico za 30 minut.
- Zraven se odlično prileže: Bela Mehiška omaka za pomakanje
- Pečemo 30 minut na 180°C.
Dober tek!
Sandra Mestek
Če ti je recept všeč, ga podeli še z drugimi 😉
[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]
Podatki o hranilni vrednosti za 3 do 4 osebe:
Hranilna vrednost za 1 Mafin: