You are currently viewing ČAS ZA POČITEK

ČAS ZA POČITEK

V preteklih letih sem se naučila, kako pomemben je počitek. 🧘‍♀ Od malega sem bila naučena, da biti pri miru oziroma početi nič, ni sprejemljivo.

Neprestano sem se gnala za nečim (uspeh, boljša postava, potrditve, dodatno delo, denar …) in naredila kar veliko v merilu današnjega uspeha. Vem, da se me kakšna stvar še vedno drži.

Pri tem pa sem pozabila na najpomembnejše stvari. 🌈 Vseeno sem vedno imela v glavi, dobro je, če se sproščam, dobro je, če zdravo jem, če sem srečna v trenutku … Vendar so bile to samo besede. Mislila sem, da vse to počnem, ampak nisem. Glavni cilj je bil še vedno uspeh, ki sem si ga zadala v glavi in ne v srcu.

To pa je tudi glavni problem. Družba nam kaže, kako biti srečen in uspešen, glede na to, kako “njim” najbolj ustreza, da smo. 👉 🚷🚳

Zame sreča pomeni: Zdravje, mir, veselje, dobri odnosi, da imam, kar želim, ko to potrebujem, prosti čas in možnost ustvarjanja.

Brez počitka sem utrujena, tečna in na dolgi rok samo škodujem svojemu zdravju. Včasih sem mislila, da lahko to obidem in naredim ogromno na enem področju. Danes vem, da je to težja in počasnejša pot, saj vedno pride nekaj, kar me porine nazaj. Trdo delam, položi me bolezen, pridejo dodatni stroški, in tako dalje …

Ko si vzamem počitek, je vse bolj preprosto in teče hitreje.

Delo = Užitek 🎉 | Počivanje = Užitek 🎉

KAJ PA JE SREČA ZATE, SI VZAMEŠ ČAS ZA POČITEK?


Te zanima tudi članek: Moja velika spoznanja v letu 2019

Z LJUBEZNIJO
SANDRA ♥

Sandra Mestek

Če ti je bil članek všeč, ga podeli še z drugimi 😉

Sandra Mestek

Bioterapevtka, AFP osebna trenerka, AkroJoga učiteljica in Prehranska navdušenka Admin > Users > Your Profile > Biographical Info page."

Dodaj odgovor