You are currently viewing ENAKO PRIVLAČI ENAKO, NE DRŽI?

ENAKO PRIVLAČI ENAKO, NE DRŽI?

NA KAKŠEN NAČIN VELJA ZAKON, ENAKO PRIVLAČI ENAKO?

V vesolju velja zakon, da enako privlači enako. V veliko primerih bi lahko rekli, da to ne more držati, zato bom to opisala malo podrobneje.

Danes me je nekdo zelo razjezil in v tem primeru sem dala vesolju “energijo ali vibracijo jeze”. Če enako privlači enako, lahko pričakujem, da mi bo vesolje vrnilo to jezo kot bumerang? NE

To ne drži, ker ne dobimo nazaj tistega, kar čutimo mi, ampak dobimo način, da bomo lahko še čutili enake občutke. Torej, če se razjezim in dam ven vibracijo jeze, ne bom nazaj dobila nekoga, ki se bo razjezil name. Dobila pa bom situacije, ki mi bodo pomagale, da se bom lahko še naprej jezila in čutila to vibracijo jeze.

V primeru, da bi dobila jezo nazaj, bi čutila druge občutke, zato to ne deluje na tak način.

Poglejmo, kar na primeru:

Danes zjutraj me je nekdo razjezil in čutila sem občutke jeze (vibracija je jeza). Dovolila sem jih občutiti in mu povedala, kar mu gre. Če bi mi vesolje prineslo nazaj enako, kar sem dala ven, bi se jutri ali pa čez eno uro nekdo razjezil name. V tem primeru ni nujno, da bi čutila občutke jeze, ampak občutke krivde (vibracija krivde), ker sem nekaj naredila narobe.

Ker pa bo vesolje vedno poskrbelo, da bom čutila enake občutke in ne dobila enake situacije, mi mora prinesti situacijo, da se bom lahko še naprej jezila. Torej danes zjutraj me je nekdo razjezil, ker je naredil nekaj narobe (vibracija jeze), jutri pa me otrok ne bo ubogal, da se bom lahko ponovno jezila (vibracija jeze).

Torej drži zakon: Vibracija v meni mi prinese enako vibracijo ali občutek jeze = vibracija jeze

Vedno, ko v sebi čutim določene občutke zaradi okolice, se vprašam: Katere občutke občutim? Ko dobim odgovor imam vibracijo, ki jo bom čutila še naprej v primeru, da ničesar pri sebi ne spremenim.

Občutek = Vibracija

Občutki se ne spreminjajo > Situacije lahko dobimo vedno druge

Pomembni so občutki v meni in ne situacije v okolici

Enaka vibracija = Enaka vibracija

Občutek jeze = Vibracija jeze

Občutek veselja = Vibracija veselja

Več blogov najdeš tukaj: Ostali blogi


 Za pogovor in vse nasvete, sem na voljo TUKAJ!  👈

Z LJUBEZNIJO
SANDRA ♥

Sandra Mestek

Če ti je bil članek všeč, me podpri in ga podeli še z drugimi. Hvala! 😉


Sandra Mestek

Bioterapevtka, AFP osebna trenerka, AkroJoga učiteljica in Prehranska navdušenka Admin > Users > Your Profile > Biographical Info page."

Dodaj odgovor