You are currently viewing KAJ JE KARMA IN KAKO JO POČISTIM V TRENUTKU?

KAJ JE KARMA IN KAKO JO POČISTIM V TRENUTKU?

KAJ JE KARMA?

Karma je energijski odmev, ki ga oddaja vsaka akcija, misel in reakcija. Karma ni slaba ali dobra stvar, ampak je samo eden izmed primarnih zakonov v vesolju. Vse v vesolju ima karmo.

Živimo v binarnem oziroma polariziranem vesolju (cikličnem okolju), zato se vsak energijski odmev, ki ga pošljemo ven, zaključi na tak način, da pride nazaj. Torej zaokroži kot odmev.

KARMA = Energija ven = Energija nazaj (odmev)

Karma na tretji dimenziji – 3D

KARMA na 3 dimenziji, je povezana s fizično akcijo. Kar fizično naredimo (akcija ali reakcija) se vrne fizično nazaj, da se cikel zaključi. To pomeni, da se ta fizična situacija vrača do nas toliko časa, dokler je ne razrešimo. Če smo torej v otroštvu imeli zlorabo, se nam bodo situacije različnih zlorab ponavljale toliko časa v fizičnem svetu, dokler jih ne razrešimo. Torej karma ni nekaj slabega, ampak se kot bumerang vrne, zato, da se travma sprosti in se nam v življenju ne pojavlja več.

To pa se na tretji dimenziji dogaja bolj počasi, ker je tretja dimenzija nižja vibracija, ki je počasnejša. Višja vibracija je, hitreje se vse dogaja. Zato recimo zadnje čase, ko zemlja dviguje vibracijo, občutimo, da se spremembe dogajajo veliko hitreje in je za marsikoga, ki ostaja na nižjih vibracijah občutek, da je vsega preveč (razlog za vedno več depresij, anksioznost in podobno). Stvari se hitreje manifestirajo, napredki se dogajajo hitreje … To pa se dogaja za dobro nas. Na tej dimenziji lahko traja 3 leta ali pa več življenj, da se ta karma zaključi.

Če dam samo primer finančnega sveta višje vibracije: Pred 50 leti smo morali za male donose nekje 10 % čakati 30 let in več. Danes pa se 10000-% donosi dogajajo v približno enem letu. Tako se vse, od finančnega sveta in tehnologije prilagaja novi vibraciji zemlje.

Karma na peti dimenziji – 5D

KARMA oziroma energijski odmev se danes dogaja veliko hitreje, ker se vibracija zemlje dviguje in deluje na višji vibraciji. Že samo, da pomislimo ali rečemo, se ta energijski odmev vrne nazaj zelo hitro. To pomeni, da je lahko rešeno v trenutku, ali pa je nekaj pri nas v nekaj dnevih.

KARMA na peti dimenziji ne potrebuje časa in prostora, da se zaključi. V tretji dimenziji samo morali narediti fizično akcijo. Sedaj pa lahko delujem v kvantnem svetu in samo pomislim na nekaj in se to zaključi. Zato imamo široke opcije za zaključek stare karme.

UPORABA KARME ZA MANIFESTACIJO

Če razumemo, kako deluje karmični zakon, ga lahko uporabimo za manifestacijo. Torej gremo čez dan in delamo različne stvari, se smejimo, igramo, družimo. S tem ustvarjamo karmo.

Ali ustvarjamo slabo ali dobro niti ni pomembno v tem primeru za razumevanje manifestacije. Slabo so stvari na nižji vibraciji in dobro, stvari na višji. Za življenje na tretji in četrti dimenziji ljudje potrebujemo ali smo potrebovali kontrast. Da smo lahko stopili iz popolnega spanca tretje dimenzije v četrto, smo se morali začeti spraševati, kaj je res zame in kaj ni. Torej morali smo videti, kdo je dober in kdo slab za nas (kontrast – dobro in slabo, prav ali narobe).

Na peti dimenziji pa lahko vidimo, da ni svetlobe brez teme in sta obe nujno potrebni. Lahko vidimo, kako nam tema pomaga do svetlobe in nas usmerja. O tem bom še več pisala in govorila, kdaj drugič.

Ko se torej premikamo skozi življenje s svojimi dejanji, akcijo in reakcijo, ustvarjamo energijsko valovanje okoli sebe. 3D karma je fizična akcija. Namesto fizične akcije lahko uporabimo misli (5D), da ustvarjamo to energijsko valovanje. Ni več potrebno, da fizično sreča fizično, ampak lahko misel sreča fizično. Torej simplistično povedano: ne velja več zakon 🍏 privlači 🍏, ampak lahko velja 🍉 privlači 🍏. Ker 5D svet ne pozna materije v enakem smislu, ampak pozna samo energijo.

Uporabimo lahko energijsko valovanje svojih misli, da privlačimo fizično manifestacijo te misli. Torej ni več potrebno, da se odločim in pokosim travo, da je pokošena. Za služenje denarja, ni več potrebno, da grem fizično v službo. O tem sem več pisala v drugih blogih in govorila na YouTubu, zato se v to zaenkrat ne bom poglabljala.

Lahko uporabim samo misli in to prenesem v fizično realnost. Torej, če delujem ali vibriram na višji frekvenci/vibraciji, ni več potrebno, da fizično delam stvari, ampak lahko samo pomislim, kaj si želim. S tem oddajam ta energijski odmev, ki ustvari manifestacijo ali razrešitev karme. Korake, kako postanem ta energija in kako to fizično naredim, sem razložila na eni izmed 4 urnih delavnic. Če koga zanima več in čuti, da se želi temu posvetiti bolj poglobljeno, se z veseljem posvetim ena na ena 👉 KLIK.

Bolj razmišljaš o tej stvari, močnejše je to valovanje in hitreje je to manifestirano v fizičnem svetu. To deluje v pozitivno in v negativno smer.

PRIMER

Ko se recimo pogledam v ogledalo in se vidim debelo in imam na to reakcijo. Joj stara sem 30 let in moje telo je videti vedno bolj grozno (to ustvari energijske odmeve, ki se morajo vrniti nazaj, da se zaključijo v cikličnem svetu). To ustvari odmev, da pride nekdo, ki mi reče “uh si se pa malo zredil/a ane”.

KAKO ZAKLJUČIM KARMO V TRENUTKU?

Če si predstavljam karmo kot slino, ki jo polž pušča za seboj, in če jo želim počistiti, moram v tretji dimenziji na začetek, kjer se je ta slina začela, da jo lahko počistim. V peti dimenziji pa lahko samo porežem slino za seboj in je ne rabim več vleči za seboj. Naslednja stopnja pa je, da slino režemo sproti, in v prihodnosti ne rabimo zaključevati ničesar več, ker ne puščamo nič več odprtega (za seboj).

Povedala bom nekaj praktičnih primerov, kako to lahko naredimo:

S primeri bi rada pokazala, kako sploh prepoznamo energijski odmev, ko se zgodi, in kako ga zaključimo v trenutku, da tega ni treba delati v prihodnosti. S tem imam veliko večji potencial za vse, kar pride, ker sem popolnoma odprta za novo in nepredvidljivo.

1⃣ NE REAGIRAM NEPOTREBNO – Ko se nekaj zgodi, imamo na voljo akcijo ali reakcijo, ali pa stanje miru oziroma nevtralno stanje. V nevtralnem stanju ne dajemo energije ničemur, zato to počasi izgine, ker ne dobiva več energije. V primeru, ko se zgodi nekaj dobrega, morda želimo reagirati, ker želimo temu dajati energijo. V primeru, ko se zgodi nekaj slabega, pa temu ne želimo dajati energije.

Primer, ko se zgodi nekaj “slabega”: Na živce mi gre, da recimo partner pušča nogavice po tleh. Ko se razjezim, imam reakcijo in ustvarjam energijski odmev. Lahko mu “težim”, naj že enkrat pospravi te nogavice, lahko se jezim in jih pospravim sama, ampak v vsakem primeru ustvarjam negativno karmo oziroma energijski odmev. Rešitev je, da se na to ne odzovem. Lahko poskušam razumeti zakaj to delam, kje jaz delam podobno, da ne reagiram. Pri tem ti lahko pomaga moj Blog: Kaj pa, ko me partner jezi?

Torej reakcija je vse, na kar reagiram in me “vrže” iz mojega nevtralnega stanja. Ko me nekdo razjezi, ko me nekdo izsili na cesti, ko koga obsojam, kaj dela ali česa ne dela.

2⃣ ZAKLJUČIM VSE STARE ENERGIJE V UMU – Vse situacije dobre in slabe, vsi ljudje, na katere se spomnim, so z menoj karmično povezani in jim na neki način dajem energijo. To je nekaj, kar se nam zdi normalno, da vsake toliko naključno pomislimo na nekoga, ki nas je prizadel, ali pa ga nismo preboleli. Zmotno mislimo, da bomo to rešili tako, da o tem ne razmišljamo.

P. S.: Res je, da pretirano razmišljanje o tem, brez, da smo zavestni opazovalec, ki želi očistiti karmo in začutiti občutke, ustvarja samo spiralo, ki vse skupaj poglablja. O tem bom več pisala drugič.

KAJ SE V RESNICI ZGODI TAKRAT IN ZAKAJ?

Ko ta dogodek ali oseba pride v naše misli, se poravnamo z energijo, ki se je takrat dogajala, da jo lahko sprostimo in se ta odmev neha. Če misel samo odrinemo, se bo ta odmev ponovno vrnil. Če ga bomo odrivali dlje časa, se bodo stvari nabirale in občutek bomo imeli, da je vsega preveč. Ko je vsega preveč, se začne anksioznost ali pa neprestano potrebujemo stvari, s katerimi se zamotimo (hrana, televizija, informacije, …), ker bi se bilo pretežko soočiti z vsemi občutki naenkrat, sploh, če tega nismo navajeni delati.

KAKO TO PREKINEM

Vsakič, ko se spomnim na določen dogodek ali osebo v svojem življenju, si dovolim v polnosti začutiti in izživeti občutke, ki so za tem dogodkom ali osebo. Na tak način se bo energija sprostila, in ko o tem ne razmišljam več in se neha vračati, je karma počiščena. Včasih je to v trenutku, včasih predvsem na začetku pa to, če nimamo pomoči, delamo postopoma. Torej počasi si dovolimo začutiti občutke, ki smo jih imeli s to osebo. Ko je pretežko in čutimo, da se nam upira ali pa ne moremo več čutiti tega (nismo pa še sproščeni in osvobojeni), gremo počet kaj zabavnega in počakamo, da se ta misel vrne. Isti dan, drug teden, drugi mesec. Ni pomembno. Pomembno je, da ko se vrne, se ji ponovno posvetimo, dokler ne transformiramo vse energije oziroma Karme.

Predvsem na začetku ali pri večjih stvareh si lahko pomagamo z nekom, ki nas vodi ter energijsko podpre, da stvari lažje izpustimo. V tem primeru lahko naredimo ogromne premike in počistimo ogromno karme na hitro. Seveda pa bo vsak posameznik sam začutil ali je na to pripravljen.

V primeru, da to bereš do konca in si tudi ti začutil/a, da si na to pripravljen/a, sem ti na voljo, da pogledava tvoje karmične blokade in jih skupaj počistiva 👉 TUKAJ

Več blogov najdeš tukaj: Ostali blogi


 Za pogovor in vse nasvete, sem na voljo TUKAJ!  👈

Z LJUBEZNIJO
SANDRA ♥

Sandra Mestek

Če ti je bil članek všeč, me podpri in ga podeli še z drugimi. Hvala! 😉


Sandra Mestek

Bioterapevtka, AFP osebna trenerka, AkroJoga učiteljica in Prehranska navdušenka Admin > Users > Your Profile > Biographical Info page."

Dodaj odgovor