You are currently viewing KO ŽENSKE DAJEMO V ODNOSU, UBIJAMO ZDRAVO POLARNOST

KO ŽENSKE DAJEMO V ODNOSU, UBIJAMO ZDRAVO POLARNOST

PREJEMANJE IN DAJANJE

KAJ SPLOH JE POLARNOST?

Polarnost pomeni, da se moški in ženska privlačita. To je nujna sestavina za partnerski odnos. Torej če govorimo o partnerskem odnosu, ki ni prijateljski, mora med njima biti polarnost, če ne, si eden drugega ne bosta želela in je to po mojem mnenju prijateljstvo oziroma življenje s cimro/m.

ZAKAJ ZDRAVO POLARNOST? ALI OBSTAJA TUDI NEZDRAVA POLARNOST?

Nezdrava polarnost pomeni, da se moški in ženska še vedno privlačita, ampak imata konflikten, nespoštljiv odnos. To pa na prvi pogled ni nujno zelo očitno. To lahko pomeni ne spoštovanje mej eden drugega, s pomočjo nepravilne komunikacije in delovanja. Večina odnosov je v tem krogu, kjer moški deluje z ženske energije (sprašuje, se prepušča, sledi navodilom …) in ženska s svoje moške (Kontrolira, se upira, daje navodila, vodi, opominja, popravlja …).

Na kratek rok je med njima privlačnost in tudi spolni odnosi. Na dolgi rok pa se v moškem začne dogajati odpor, umik (beg v delo, filme, hrano, alkohol …), pri ženski pa utrujenost, razočaranje (nerganje, nezadovoljstvo, obup, se zapusti …)

ZDRAVA POLARNOST

Zdravo polarnost pa lahko gledamo skozi razliko med dobrim odnosom in izpolnjenim odnosom. Velikokrat mi kdo reče, da ima s partnerjem dober odnos. Dober odnos imam lahko z mamo, očetom, prijateljico, s katero se ne slišim ali vidim veliko (za to polarnost ni potrebna).

Izpolnjen odnos pa imam lahko samo z ljudmi, s katerimi sem vzpostavila zdravo polarnost, spoštovanje in intimo. Torej tukaj gre za globlji odnos, ki je zanimiv in izpolnjujoč že zaradi rasti, ki se dogaja in pa izpolnjenosti obeh vključenih v odnos. To pomeni, da bodo v takem odnosu tudi triggerji, ampak bodo zaradi spoštovanja in zavestnega delovanja odpravljeni na spoštljiv način.

Torej dajanje na kakršenkoli način (če mi moški ne reče, naj nekaj naredim ali dam), je delovanje iz moške energije.

Več si poglej spodaj, v videu 👇

Več blogov najdeš tukaj: Ostali blogi

Z LJUBEZNIJO
SANDRA ♥


Sandra Mestek

Če ti je bil članek všeč, me podpri in ga podeli še z drugimi. Hvala! 😉


Sandra Mestek

Bioterapevtka, AFP osebna trenerka, AkroJoga učiteljica in Prehranska navdušenka Admin > Users > Your Profile > Biographical Info page."

Dodaj odgovor