You are currently viewing Se znaš ustaviti?

Se znaš ustaviti?

Se znaš ustaviti? 🧘‍♀

Najtežje se je ustaviti v hitrem svetu, ko od nas nekdo neprestano nekaj želi in se vse dogaja tako hitro 🏃‍♀. Jaz sem se ustavila na klopci na Rogli. Najdeš jo na poti, kjer so Lovrenška jezera.

KAJ V RESNICI POMENI USTAVITI SE?

Moj strah je bil, da če se bom ustavila, se bo ustavilo prav vse, za kar sem delala in bom izgubila vse, kar imam rada 🙁.

V resnici se zgodi ravno nasprotno. Ustaviti se, ne pomeni, da cele dneve ležimo in ne delamo ničesar (po konstantnem delanju nečesa je tudi to potrebno). V resnici se zgodi to, da ko se ustavimo in se dejansko spočijemo, kasneje naredimo veliko več 🕺.

Druga prednost tega je tudi to, da vse stvari hitreje tečejo, delujemo bolj intuitivno, smo bolj pomirjeni in srečni s tem, kar počnemo 🌺.

Če si ne damo tega časa, da se ustavimo in se spočijemo, se zgodi to, da zasovražimo stvari, ki smo jih prej radi počeli. Smo razdraženi in ničesar več ne počnemo dovolj dobro 🧟‍♀.

Vse v naravi ima svoja nihanja 💹. Poleg tega imamo zaradi svojih ciklov večja nihanja ženske. Lahko delamo proti temu in se ženemo po poti, ki je težka in nas na koncu pripelje do izčrpanosti in ogromno bolezni. Lahko pa se enostavno ustavimo, poslušamo svoje telo ter intuicijo in ji sledimo ❤.

Da ji lahko sledimo, moramo zaupati, da za nas želi le največjo srečo. Če mi ne verjamete na besedo, preizkusite same. Prepustite se in opazujte, kako se bodo stvari sestavljale v vašo smer 💜.


Te zanima tudi članek: Zdravilni učinek narave.

Z LJUBEZNIJO
SANDRA ♥

Sandra Mestek

Če ti je bil članek všeč, ga podeli še z drugimi 😉

Sandra Mestek

Bioterapevtka, AFP osebna trenerka, AkroJoga učiteljica in Prehranska navdušenka Admin > Users > Your Profile > Biographical Info page."

Dodaj odgovor