You are currently viewing Ko se vse sestavi

Ko se vse sestavi

Ko je vse prav!

Spomnite se dni, ko je vse prav, ko se vse sestavi in je točno tako kot mora biti. To so dnevi, ko smo pretočni in ne podvomimo v ničesar, zato ne ustvarjamo nobenih blokad, ki prinesejo “slabe” situacije.

Zjutraj vstanete, pogledate skozi okno, kjer se dela čudovit dan. Z veseljem se dvignete iz postelje, ker veste, da vas čaka dober dan! Zjutraj izveste super novico, ki vas spravi v še boljšo voljo. Na poti na delo, srečate človeka, ki vam polepša dan. Naletite na prodajalko, ki je tako prijazna, da vam da še nekaj brezplačno, ker je ravno tako naneslo. V službi izveste, da boste vsi zaključili eno uro prej. Lepe stvari se kar vrstijo in v tej lepi energiji, niti za trenutek ne pomislite na to, da bi lahko šlo kaj narobe. Zato tudi ne gre.

Konec dneva se srečni uležete v posteljo, vdihnete in izdihnete ob misli na čudovit dan, ki ga imate za sabo.

Kaj pa če je vse res in je vsak dan lahko tak? 😉

Verjetno se vse to sliši preveč pravljično. Pa vendar, to ni nobena pravljica. Če smo dolgo časa živeli v “negativnosti”, skrbeh in strahovih, se res zdi nemogoče, da to sploh obstaja. Vendar lahko vsak dan, naredimo korak k temu. Pa tudi, če je to samo ena lepa stvar v dnevu. Vedno več vadimo, vedno več stvari je “prav”.

Seveda pa ne pravim, da mi rabite verjeti na besedo. Poskusite in se prepričajte sami, tako kot sem se jaz;)! Fokusirajte se na lepe stvari in verjemite, da je vse tako kot mora biti. Tudi, če je nekaj “slabega”, si samo recite: Vse je točno tako kot mora biti in se sprostite. Ni potrebe po kontroliranju situacije in razmišljanju, kako bomo to rešili. Če se prepustimo toku, nam življenje prinese rešitev, že naslednjo minuto.

Naključja?

Tudi meni se zgodi, da se včasih ujamem v kaj “slabega”, vendar takoj ko začnem zaupati in se sprostim, stvari stečejo ter se vse uredi. Začnejo se dogajati naključja. Premislite kdaj so se vam dogajala naključja in presenečeni boste, koliko jih je bilo. Fokusirajte se na njih in vedno več jih bo!

Z LJUBEZNIJO
SANDRA ♥

 

Sandra Mestek

Bioterapevtka, AFP osebna trenerka, AkroJoga učiteljica in Prehranska navdušenka Admin > Users > Your Profile > Biographical Info page."

Dodaj odgovor