You are currently viewing Ko nas drugi jezijo!

Ko nas drugi jezijo!

ČUSTVA = ENERGIJA

Obstaja samo energija. Okolica in situacije so samo iluzija!

Kaj mislim s tem? Znano nam je, da ima vsak predmet, človek, rastlina, določeno energijo. Torej je vse v vesolju energija. Tudi ko gledamo ali razmišljamo o nečem, se v našem telesu spreminjajo energijska stanja. Čutimo srečo, žalost, jezo…

V situaciji, ko nas nekdo razjezi, recimo prijatelj, se v našem telesu pojavijo različna čustva, ki “vibrirajo” določeno energijo. Vzemimo za primer jezo. S prijateljem (okolica – iluzija) se skregamo in se z njim ne želimo več družiti. Energijsko stanje ostane (energija) v nas in si počasi skreira novo situacijo, da ta vzorec razrešimo. Torej pride nov prijatelj, ali pa brat, od katerega se težje umaknemo (okolica – iluzija). Če se kar naprej otepamo naših lekcij, nam življenje nosi take, da se od njih vedno težje umaknemo, pa ne zato, ker nam želi slabo, ampak, ker želi, da bi to končno razrešili in nehali bežati. Kako to naredimo je opisano TUKAJ.

Malo globji pogled za tiste pripravljene na spremembo

To bom opisala s štirimi ravnmi:

  • TELESNA RAVEN (Dvojnost, dobro – slabo),
  • ENERGIJSKA RAVEN (energija),
  • INFORMACIJSKA RAVEN (informacije),
  • DUHOVNA RAVEN (namen).

Če gremo še malo globje. Na telesni ravni, se pojavi določena napetost, bolezen ali bolečina (ki jo zaznamo ali pa tudi ne, obrambni mehanizmi so različni. Potlačitev čustev, s tem, da nismo v telesu,…). Na energijski ravni, se pojavi določeno čustvo. Na informacijski ravni, je nastala misel, ki povzroči vse našteto. Na duhovni ravni, se je ta informacija kreirala, glede na to kaj se želimo v tem življenju naučiti in kakšno izkušnjo želimo.

To dvojnost potrebujemo na telesni ravni, da lahko spoznamo dobro. Saj veste, če ni nikoli mrzlo, tudi toplo postane navadno in ne razumemo, da nas lahko zebe, ker tega občutka ne poznamo.

Za lažje razumevanje bom stvari obrnila in prikazala na primeru

Prišla (jaz kot “duša”) sem na zemljo z določeno “željo”, kaj bom izkusila in kaj se bom naučila. Prišla sem z vzorcem, nisem dovolj dobra. Na duhovni ravni, sem skreirala družino, kjer so me poniževali in mi dali vedeti, da nisem dovolj dobra, da lahko to prerastem ter najdem svojo moč.

S tem sem v otroštvu pridobila vzorec ali misel na informacijski ravni, da nisem dovolj dobra.

Misel, nisem dovolj dobra, ima na energijski ravni, določena energijska stanja ali čustva. V sebi zato nosim krivdo, slabo vest in žalost. Kot vemo, čustvena stanja vplivajo na napetosti v telesu, kar na telesni ravni povzroči, določene bolečine in bolezni. Odraža se tudi na telesni drži.

Kot lahko vidimo, je bolečina ali bolezen zadnji stadij nečesa, kar se je začelo že veliko prej.

Torej, v tem primeru, si jaz želim izkusiti notranjo moč in brezpogojno ljubezen do sebe. To pa lahko začutim, šele ko skozi težke situacije, zrastem in najdem svojo notranjo moč.

Na zgornji sliki sem prikazala tudi situacijo, ko ne želimo ozdraveti in želimo trpeti. Več o tem se napisala TUKAJ.

Z LJUBEZNIJO
SANDRA ♥

Sandra Mestek

Bioterapevtka, AFP osebna trenerka, AkroJoga učiteljica in Prehranska navdušenka Admin > Users > Your Profile > Biographical Info page."

Dodaj odgovor