Polnjeni šampinjoni

Polnjeni šampinjoni

Težavnost

10%

Čas priprave

10 min

Čas kuhanja

20 min


Vegeterjansko | Brezglutensko


Predjed za 2 – 3 osebe

Sestavine

  • 250g svežih šampinjonov
  • 50g datljevih ali češnjevih paradižnikov
  • 20g parmezana
  • 3 stroki česna
  • Sol, peteršilj, bazilika, poper

Priprava

  1. Gobam odstranimo stebla in jih shranimo za drugo jed;
  2. Glave gob napolnimo z nasesekljanim česnom, parmezanom in potresemo z začimbami. Na vrh dodamo še narezane paradižnike;
  3. Za 20 minut postavimo v ogreto pečico na 180 °C. Odlični so za predjed.
- Pečemo 20 minut na 180°C.

Dober tek!


Sandra Mestek

Če ti je recept všeč, ga podeli še z drugimi 😉

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Podatki o hranilni vrednosti:


UPORABNO:


Sandra Mestek

Bioterapevtka, AFP osebna trenerka, AkroJoga učiteljica in Prehranska navdušenka Admin > Users > Your Profile > Biographical Info page."

Dodaj odgovor