You are currently viewing Sanje

Sanje

 

Kaj pomeni živeti svoje sanje, ali živeti svoje poslanstvo?

Ne, to ni nekaj, kar iščemo in iščemo. To je nekaj, kar že živimo sedaj v tem trenutku, z vsemi pomanjkljivostmi in “težavami”. Občutek imamo, da tega še ne počnemo, ker se ne počutimo dobro. Pa vendar je problem v našem pogledu na stvari ter vlogi žrtve.

Kje je problem?

Da se vsak trenutek ne odločamo v svoje najvišje dobro (s tem mislim, dobro počutje vsak trenutek) in imamo 1000 in en izgovor zakaj tega ne moremo. Želimo trpeti in želimo igrati vlogo žrtve, da so drugi krivi za to, kar se nam dogaja. Pa vendar ni za to kriv nihče drug. Beseda kriv je napačna. Vse se dogaja zato, ker nas vsaka situacija pelje točno tja, kjer želimo biti. Problem je, da si na tej poti ustvarjamo strahove in skrbi, če je to, kjer smo, prava pot. Sprašujemo se, kaj pa če bo kaj narobe, kaj pa, če mi to jutri ne bo več ustrezalo, itd. Če bi se samo umirili v tem trenutku, bi videli, da je ta trenutek popoln in vsaka situacija potrebna za določeno spoznanje in znanje, ki ga potrebujemo.

Vsak ima lastno izbiro, da vsak trenutek počne to, kar si želi. Torej danes, ko vam nekdo reče, če lahko nekaj opravite in bi s tem sebi rekli ne, recite NE tej osebi. To je vsa znanost. Recite JA sebi in stvarem, ki jih želite početi. Vsak trenutek, ko ne veste kaj bi ali se ne počutite dobro, se vprašajte: S čim bi se ta trenutek najbolje počutil?

Odgovor bo sledil. Vse, kar morate narediti vi je to, da to naredite;). Bo šlo?

Z ljubeznijo
Sandra ♥

Sandra Mestek

Bioterapevtka, AFP osebna trenerka, AkroJoga učiteljica in Prehranska navdušenka Admin > Users > Your Profile > Biographical Info page."

Dodaj odgovor