You are currently viewing Kaj pa ti želiš?

Kaj pa ti želiš?

Vem česa ne želim!

Vsi vedno znamo povedati česa ne želimo in kaj nam ni všeč. To je sicer dobro, saj s tem vemo, česa ne želimo več v svojem življenju. Vendar pa, dokler ne definiramo jasne želje kaj si želimo, tega ne moremo imeti. Saj veste kaj mislim s tem? Sigurno ste že kdaj slišali od koga, ali pa komu rekli: “Pa daj zjasni se že kaj želiš in mi to jasno povej!”. 

Šele ko se odločiš kaj si želiš, lahko to dobiš!

Vse res in prav, pa vendar odločitev ponavadi ni tako lahka, saj se zraven prikrade naš prečudoviti ego, ki reče: Hmm kaj pa, če se odločim narobe? Ali pa, ko se nekaj odločite, vam naslednji trenutek ego reče, da ne želite tega, želite nekaj drugega. Zaradi strahu pred napačnimi odločitvami, se ponavadi ne odločimo. Tako pustimo to področje v zraku in se nikamor ne premaknemo. No vsaj ne v željeno smer.

Kako razlikovati s kje pridejo želje?

Tukaj bi omenila samo še eno stvar. Naučiti se rabimo razlikovati med tem, ali si to želi naš ego (um), ali naše srce? Tu pridejo na vrsto naši občutki in kako se počutimo ob misli na to željo. Na začetku si boste za poslušanje občutkov morali vzeti nekaj več časa, da boste ločevali kaj vam govori glava in kaj vaši resnični občutki. Umirite se in opazujte telo. Ima misel na to, prijetno mirnost, ali neprijetno kepo v predelu želodca, oziroma vratu? Občutki se lahko pojavijo kjerkoli.

Ko boste točno definirali kaj si želite, se bo to slej ko prej pojavilo v vašem življenju. Včasih se pri kakšni želji pojavi strah. Strah, da nismo dovolj dobri, da bi to imeli. Da to dobimo, se sprva rabimo vprašati kater strah nam to preprečuje, zakaj nam to preprečuje? Nato ga ozdraviti in kar si želite, je že pri vas;).

Z LJUBEZNIJO
SANDRA ♥

Sandra Mestek

Bioterapevtka, AFP osebna trenerka, AkroJoga učiteljica in Prehranska navdušenka Admin > Users > Your Profile > Biographical Info page."

Dodaj odgovor