You are currently viewing Sem jaz na prvem mestu?

Sem jaz na prvem mestu?

Kdo je na prvem mestu?

Tudi vi delate vse za druge in pozabljate nase? Velikokrat se prilagajamo in delamo stvari, ker to od nas želijo drugi. Vendar s tem, dajemo sebe na drugo mesto in pričakujemo, da nas bodo drugi dali na prvo?

Na žalost to ne gre tako. Bolj se razdajamo in bolj želimo ustrezati drugim, bolj smo v sebi nesrečni ter neizpolnjeni, ker pričakujemo, da bodo te naše potrebe zadovoljili drugi. Saj smo vendar toliko naredili za njih?!

Ljudje lahko z nami delajo le tako, kot sami delamo s seboj!

Govorili smo že o tem, da se vse odraža v okolici. Torej, če dajete sami sebe na drugo mesto, vas bodo dajali tudi drugi. Ko boste sebe postavili na prvo mesto, se bo to odražalo v okolici. Šele po tem, vas bodo lahko tudi drugi postavili na prvo mesto.

Ponavadi drugim ne znamo (ne upamo) reči ne in se razdajamo, ker se bojimo, da nas ne bodo imeli radi. Poglobimo se v ta strah in najdimo moč v sebi. To je ta naš ego, ki nas drži v strahu, da ne bi zaživeli polnega in mirnejšega življenja. O poglabljanju v občutke sem več napisala TUKAJ.

Recite sebi da!

Danes si zadajte cilj, da delate samo stvari s katerimi se res dobro počutite. Tudi, če boste s tem zavrnili koga, ki vam veliko pomeni. Morda bo zaradi tega, z vašega življenja moralo oditi kar nekaj ljudi, pa vendar bodo te nadomestili drugi odnosi, ki so za vas bolj zdravi in izpopolnjujoči. Saj veste, včasih moramo kakšne stvari pustiti za sabo, če želimo narediti prostor za nove, boljše stvari ali ljudi. In ne skrbite, ljudje, ki morajo ostati, bodo ostali in vam dali to kar potrebujete od njih. Vendar prvo si dajte to sami! 😉 To je tudi vaše poslanstvo. Več o tem TUKAJ.

Z LJUBEZNIJO
SANDRA ♥

Sandra Mestek

Če ti je bil članek všeč, ga podeli še z drugimi 😉


Sandra Mestek

Bioterapevtka, AFP osebna trenerka, AkroJoga učiteljica in Prehranska navdušenka Admin > Users > Your Profile > Biographical Info page."

Dodaj odgovor