Težavnost: 10%
Čas priprave: 15 min
Čas pečenja: /
Količina: 220 g
Vegeterjansko | Brezglutensko | Brez laktoze
Sestavine
- 90 g kremnega kokosa – Lahko mlete indijske oreščke
- 40 g Kakavovega masla
- 40 g kakava v prahu
- 30 g praženih lešnikov
- 20 g medu
- 1/4 žličke stevije (ali več medu)
* Če nimamo kakavovega masla, lahko izjemoma uporabimo kokos maslo. Čokolada bo v tem primeru veliko bolj topljiva.
Priprava
- Zdrobimo lešnike in jih popražimo na rahlem ognju;
- Stopimo kakavovo maslo in mu dodamo vse sestavine, razen lešnikov ter premešamo;
- Maso vlijemo v modelček in posujemo z lešniki;
- Postavimo v hladilnik, (ali za 20 minut v skrinjo) da se strdi!
Dober tek!
Sandra Mestek
Če ti je recept všeč, ga podeli še z drugimi 😉
[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]