You are currently viewing NUJNO POTREBEN POST V LETOŠNJEM LETU (2023)

NUJNO POTREBEN POST V LETOŠNJEM LETU (2023)

Če smo se s C*v1da kaj naučili in prebudili, lahko vidimo, da se že cel čas dogaja eno in isto … Aja, tole ne bo depresiven post, kako je vse narobe, ampak malo drugačen/globlji pogled, kaj je širša slika.

Dogaja se to, da se delimo na dobre in slabe, na visoki vibraciji in na nizki, na temo in svetlobo, na tiste, ki imajo rešitve za nas in na tiste, ki nas želijo “pogubiti” in še bi lahko naštevala oziroma si zagotovo lahko vsak najde eno svojo, v kateri se nahaja 🙃.

Kaj pa je že cel čas ozadje tega?

To, da so vse samo orodja, kako nas zamotiti, da ne živimo življenja, ki nam je namenjeno, in da ne dajemo pozornosti na stvari, ki jih želimo ustvariti ali imeti.

ZAKAJ?

Ker je naša pozornost naše NAJMOČNEJŠE orodje za kreiranje tistega, kar si želimo.

“Vedno” bo obstajala dualnost, ki je ta trenutek za nas potrebna. V tem postu ne bom opisovala zakaj, ker bom predolga. Nekateri tako ali tako že veste.

V resnici ne potrebujemo popolnoma ničesar zunanjega, da pridemo tja, kamor želimo. Dobro zdravje, dobro partnerstvo, izpolnjenost, hiška v naravi in še in še. Vse obljube od zunaj so le hrepenenje po tvoji pozornosti. Rekla sem, da je to najmočnejše orodje, in če ga ne uporabljaš sam/a v svoje namene, ga bo uporabljal nekdo drug in bo imel od tega korist.

Torej vse zunanje obljube, kako bomo “rešeni”, kako bo enkrat drugače, so popolnoma brezpredmetne, ker ne služijo tebi in tvoji sreči, ampak sreči tistega, ki mu dajemo svojo energijo=življenje.

KAJ PA POTEM LAHKO NAREDIM?

Uporabiš svoje najmočnejše orodje: SVOJO POZORNOST za ustvarjanje tega, kar si želiš. Namesto da daš svojo energijo in upanje v roke nekoga drugega (boga, bitja drugih dimenzij, zdrav-ni-ka), vzameš stvari v svoje roke in začutiš svojo lastno moč, ki že cel čas hrepeni po tem, da se izrazi. Da ji/si začneš zaupati in vidiš, da imaš odgovore in rešitve znotraj sebe ❤️. (V nasprotnem primeru se bo letos notranja nervoza samo stopnjevala)

Da, če ti “vodnik, entiteta ali karkoli drugega” reče, da nekaj ni zate, ti pa čutiš, da je, verjameš SEBI!!!

To je vse, kar je potrebno: Zaupanje sebi. Ko pride dvom in strah, se lahko umirim in prečutim, kaj se dogaja, da znova vzpostavim mir in zaupanje sebi.

Na tej točki ne bom govorila kaj kot človeštvo potrebujemo, saj boš to začutil/a, ko daš pozornost vase in začutiš kaj si želiš.

Želim ti čim več pozornosti na tisto kar si resnično želiš 🙏

P. S.: Tisti, ki ste prejšnja leta ogromno delali na zbujanju lastne intuicije, verjetno zdaj razumete zakaj. Ker je letos ta testirana na 1000 in 1 način. Moje mnenje je, da je naša odgovornost, da pomagamo tistim, ki tega niso razvili tako močno. 👐

Več blogov najdeš tukaj: Ostali blogi

Z LJUBEZNIJO
SANDRA ♥


Sandra Mestek

Če ti je bil članek všeč, me podpri in ga podeli še z drugimi. Hvala! 😉


Sandra Mestek

Bioterapevtka, AFP osebna trenerka, AkroJoga učiteljica in Prehranska navdušenka Admin > Users > Your Profile > Biographical Info page."

Dodaj odgovor