You are currently viewing Tole bom raje shranila za pozneje ;)

Tole bom raje shranila za pozneje ;)

Če zaupaš in si vsak trenutek daš točno to kar si želiš, imaš naslednji trenutek lahko enako.

Kolikokrat ste shranili kakšno lepo obleko za kasneje? Kolikokrat ste shranili kaj, da se ne porabi tako hitro?

Duhovnost in zaupanje življenju pomeni, da si vsak trenutek “vzameš” tisto, kar ti takrat najbolj ustreza ter s tem pripada. Torej ne hraniš stvari za posebne priložnosti ali za kasneje;). Ker kot sem napisala, zaupaš, da boš naslendji trenutek imel/a točno to kar si tisti trenutek najbolj želiš.

Tole bom pa še malo shranila

Prepričana sem, da ima vsak izmed nas nekaj stvari, katere hrani za pozneje, če/ko bomo to enkrat potrebovali. Preglejte omare in kleti ter se prepričajte, da je notri ogromno stvari, ki jih niste potrebovali par mesecev, ali pa celo leta?! Vendar to vseeno hranimo. Na podzavestni ravni nam to jemlje ogromno energije. Da ne govorim o kupčkanju denarja, ki ga nikoli ne porabimo 😉 (S tem ne govorim, da ga ni dobro imeti nekaj “na zalogi”, ampak več o tem drugič).

Podobno je kupovanje hrane na zalogo. Ja, vedno je lahko nekaj malega v shrambi, vendar vsi vemo, da kdaj pa kdaj pretiravamo s kakšnimi stvarmi, ki se nam potem pokvarijo.

Torej hranjenje stvari za pozneje in kupovanje na zalogo je lahko razlog, da se nam želje ne uresničijo. S tem smo v energiji nezaupanja in strahu ter si zase vsak trenutek ne privoščimo najboljšega. Ta želja, ki jo želimo, pa je za nas najboljša. Zato se ne uresniči. O tem bom napisala malo več in dodala primer.

Zakaj se mi želja ne uresniči, če si jo iskreno želim in vsak dan razmišljam o njej?

Odgovor je zgoraj ;). Torej, če si nekaj želimo in non stop razmišljamo o tej želji kje je, je ne moremo dobiti. Nekaj sem že pisala o vibraciji in o tem, da privlačimo enaka vibracijska stanja, kot jih vibriramo. Torej iz stanja, nimam še tega, kdaj bo? Ne morem priti do energijskega stanja, to že imam.

Ko si nekaj želim in se zavedam, da tega nimam, sem v energijskem stanju pomanjkanja. Ko začutim občutke sreče in si predstavljam, da to že imam, sem v energijskem stanju, ki privlači željeno. Vesolje odgovarja samo na energijska stanja. Ne pozna materije, kot jo poznamo mi, ampak nam daje to kar občutimo.

Kaj čutim ob misli na željo?

Torej se moramo naslednjič ko nečesa nimamo in si to resnično želimo vprašati, ali ob tej želji čutim kakršnekoli slabe občutke v telesu? Če je odgovor da, jih bo potrebno “ozdraviti”, transformirati. Nekaj o željah najdete tudi TUKAJ.

Pri željah je pomembna še ena stvar. Ob stvareh, ki jih iskreno želimo, občutimo srečo. Vemo, da je to nekaj najboljšega za nas. Kako to vemo? Čutimo, da bi se s tem počutili srečne, izpolnjene in pomirjene.

Vsak trenutek imam to kar mi pripada (si želim)!

Če želimo, da se nam take želje izpolnijo, potem rabimo živeti vsak dan tako, da si damo to kar je za nas najboljše in nas izpolni vsak trenutek. V primeru, da vsakdanjega življenja ne živimo tako, ne moremo pričakovati, da se nam bodo izpolnile srčne želje. (Kako vsak dan živeti svoje sanje). S tem vas ne želim prestrašiti, ker se zavedam, da  je življenje težko spremeniti z danes na jutri. Še posebej, če smo ujeti v skrbeh in težkih situacijah. Lahko gremo počasi po korakih, da pridobimo zaupanje.

Primer z dišečimi palčkami:

Imela sem dišeče palčke iz Amerike, ki so mi veliko pomenile. Kar dolgo časa sem jih porabljala in prišla do zadnje. Ko sem jo želela prižgati sem v sebi začutila, da je raje ne bom in jo želela shraniti za “posebno priložnost”. V tistem, ko sem to rekla, sem se zavedala kaj počnem. Vzela sem palčko in si rekla, da je sedaj ta posebna priložnost ter zaupam, da bom dobila nove, ko jih bom naslednjič potrebovala! Še isti dan, sem v dar prejela dišeče palčke! Naključje?! 

Preizskusite sami s kakšno malenkostjo ;). Vendar je pomembno, da ko to stvar želite uporabiti, zares začutite, da boste dobili novo. Verjamem, da vam bo po parih poskusih in morda že prvič, uspelo!

In še misel za konec

Z leti pridemo do tega, da je časa zelo malo. Zato ga začnemo skrbno porabljati. No vsaj nekateri. Dvakrat se vprašamo ali se bomo res družili z vsemi in šli na vse dogodke, ki se dogajajo. Hobiji se zožajo in začnemo početi samo še stvari, ki so nam res ljube. Tako naj bi vsaj bilo. Vedno bolj se zavedamo, da je čas na zemlji minljiv, vedno bolj si dajemo vsak trenutek to kar potrebujemo. Znebimo se odvečnih stvari, ki nas samo obremenjujejo in enako velja za ljudi.

Ne bojmo se tega, da si damo vsak trenutek kar potrebujemo zaradi strahu, da naslednji trenutek tega nebi imeli. Vse deluje po take principu. Tudi s prijatelji se zmenimo, ko nam ne paše, samo zato, ker nas je strah, da bi jih izgubili. Vendar s tem izgubimo lasten čas, da bi počeli nekaj kar nas res osrečuje tisti trenutek. Enako velja za partnerstva, ki nas ne osrečujejo.

Vprašajte se, kaj je tisto kar vas res osrečuje in kaj je tisto kar vas ne. Znebite se tega kar ni 100% ja. Vaše življenje bo čez noč postalo veliko lepše.

 Za pogovor in vse nasvete, sem na voljo TUKAJ! 😉

Z LJUBEZNIJO
SANDRA ♥

Sandra Mestek

Bioterapevtka, AFP osebna trenerka, AkroJoga učiteljica in Prehranska navdušenka Admin > Users > Your Profile > Biographical Info page."

Dodaj odgovor