Težavnost: 10 %
Čas priprave: 15 min
Čas pečenja: 20 min
Količina: 310 g
Vegansko | Brezglutensko | Brez laktoze
Pečemo 20 minut na 200 °C
Sestavine
- 100 g rožičeve moke
- 40 g lanenih semen (zmeljemo)
- 20 g kakava
- 20 g lešnikov (zdrobimo na manjše kose)
- 30 do 40 g Eritritola
- 5 g kokosovega masla
- 2 g sode bikarbone (1/3 žličke)
- Ščepec soli
Priprava
- Lanena semena prekrijemo z vodo in jih pustimo stati nekje 5 minut. Dolivamo je toliko, da nastane “pacasta” zmes.
- Ostale sestavine stresemo v posodo, jim dodamo namočena lanena semena in zmiksamo.
- Nadevamo po pekaču, da nastane cca 5 mm, debela plast.
- Pečemo 20 minut, na 180 °C.
- Vzamemo iz pečice, razrežemo na kocke in pustimo, da se ohladijo.
Hranilna vrednost:
Dober tek!
UPORABNO:
Sandra Mestek