You are currently viewing Uresničitev želja – kako?

Uresničitev želja – kako?

Kako uresničiti vse srčne želje?

Danes bi vam rada napisala nekaj primerov kako se vam uresniči točno to kar si želite. Vem namreč, da je težko verjeti in zaupati. Tudi sama sem potrebovala primere, ki so mi pokazali, da res lahko dobim, to kar si želim. Tako mi je življenje prineslo res ogromno primerov, da lahko končno zaupam in se sprostim. Tukaj bi lahko zaključila, ampak verjamem, da skoraj nihče ne bi bil prepričan, da je to res (Razen moji dragi prijatelji in okolica, ki je to videla ;)).

Ego ali srčna želja?

V začetku je težko ločiti, ali želja prihaja z ega ali iz srca. Sama sem imela kar nekaj srčnih in tudi kakšno ego željo. Torej, ego želje, so se ponavadi uresničile in ni bilo tistega prijetnega občutka, ki sem si ga predstavljala ter želela. Zraven je bil občutek, da si tega v resnici ne želim, zato sem začutila breme. Kasneje sem take želje uspela spustiti in šla naprej. Problem ego želja je, če si nekaj želimo dolgo časa, potem je težko reči ne in se kdaj podamo na pot, ki nam ne ustreza najbolj ter se s tem ne počutimo pomirjeno. V glavi imamo, če sem si to toliko časa želela, sedaj to moram sprejeti, da ne zamudim priložnosti – saj sem si to vendar želela?! Iskrene želje, ki pridejo iz srca, nikoli nimajo tega občutka, da nekaj “moram”, oziroma je to težko. Iskrene želje se čutijo, kot navdušenje in se na takšno pot lahko podamo z vsem srcem.To ne pomeni, da ni strahu. Sama sem ga skoraj vedno imela. Ampak to ni bil strah, ki bi mi dajal občutke, da se želim umakniti. Opisala bi ga kot, pozitiven strah z navdušenjem. Bil je samo strah, ker sem se želela podati na nekaj novega. Takrat sem se umirila in začela zaupati, da je šlo vse lepo mimo.

“Pri iskreni želji, te stvari niti ne potrebujemo. Misel da bomo to imeli, nas navda s tako prijetnimi občutki, da ni pomembno kdaj in ali se sploh uresniči!”

Kaj pa, če si nekaj iskreno želim in imam vseeno negativne občutke?

V primeru, da si nekaj iskreno želim in ne začutim tega navdušenja, da bom to imela, je lahko problem v strahu ter nezaupanju, da to lahko imam! Tole bomo razrešili kar takoj. Torej, prva stvar je ta, da, če si nekaj iskreno želimo bomo to imeli. Želje ne bi bilo, če ne bi bilo tudi poti in možnosti, da se to uresniči. To drži kot pribito, če verjamete ali ne;). Ko vidimo nekoga, da ima nekaj, kar si želimo tudi mi in se nam pri tem pojavi zavist ter slabi občutki, to samo pomeni, da ne zaupamo, da bi to res lahko imeli.

In kaj sedaj?

Ko začutim zavist, ljubosumje ali kaj podobnega, se samo vprašam: Kaj je tisto kar si želim, kar ima ta druga oseba? Ko pride odgovor si povem stavek: Ker si to želim, to lahko imam! Torej, je naslednja stvar samo to, da se pomirim in začnem zaupati, da bom to imela.

Še enkrat: ČE SI NEKAJ ŽELIM, JE TO ŽE MOJE, MI TO PRIPADA, TO LAHKO IMAM IN PIKA! NO, KLICAJ. 😉 

Moji primeri želja, za tiste, ki dvomimo in potrebujemo več primerov 😉

Od nekje 17. leta sem si želela imeti nekaj svojega. Sanjala sem tudi o tem, kako bi do 27. leta imela firmo in jo prodala. Sanjala sem, kako bi sama imela vadbe, kamor bi lahko hodila….

Tako sem počasi pustila službo in začela z AkroJogo. Kasneje sva z osebo, ki je naključno prišla v moje življenje ustvarila firmo. Prvič sem se malo bolj resno zavedala, da se mi vse želje lahko izpolnijo, ko sem pri 27ih letih prodala svojo firmo. Takrat sem se kar malo ustavila in si rekla: Ok, to sem si želela že od malega in sedaj se je uresničilo točno to, kar sem želela?! Se mi bodo potem uresničile vse želje? V meni je nastala kar majhna panika in takrat sem se zavedala, da gre zares. Zavedala sem se, da si lahko uresničim čisto vse kar si iskreno želim. Zato sem se z veliko več zaupanja podala naprej. Malo bolj pozorno sem opazovala svoje želje in želela vedeti ali prihajajo iz srca, ali ega.

Pred tem sem imela kar nekaj “manjših” želja, ki so bile samo dokazi, da se nam lahko uresniči res vse kar si želimo. Nekaj let nazaj sem prišla v stik s tem, da je treba želje z modrim pisalom napisati na rumen listek. Tako sem tudi začela. Bolj za zabavo, kot zares. Napisala sem, da si želim novo posteljo, nov računalnik, brezplačno stanovanje… In tako se je začelo. Čez mesec dni me je poklical stric po parih mesecih in mi rekel, da mi bo kupil novo posteljo?! Bila sem presrečna in nisem mogla verjeti, da se to res dogaja. Kasneje sem dobila tudi računalnik (točno takšen, ki sem ga želela) in pa, brezplačno stanovanje. Po tem sem tudi svojemu takratnemu partnerju rekla, naj poskusi. Sicer je bil malo dvomljiv (bil je ogledalo mojih dvomov), ampak je to vseeno naredil. Napisal je, da si želi grafično kartico za 500€. Spomnim se, da sem ga vprašala, ali je to res tisto kar si želi? Rekel je, da si v resnici želi takratno najboljšo grafično kartico. Zato je na listek napisal tisto najboljšo. V kratkem času, so mu jo dali v službi!

Večje stvari!

Po vsem tem, imam že kar nekaj dokazov in pripravljena sem na še večje stvari. Opisala sem samo nekaj svojih primerov, kljub temu, da je bilo vsega tega še veliko več.

Kaj vas sedaj drži nazaj, da ne zaupate? Je še vedno kakšen razlog, da se ne bi sprostili in si upali sanjati, tudi tiste najbolj drzne sanje? Upam, da ne. V primeru, da se še vedno pojavlja kakšen dvom, začnite z majhnimi željami, za katere verjamete, da se lahko uresničijo. Ko boste dobili dovolj dokazov, pojdite na večje. Ne prehitevajte! Pa ne zato, ker se vam ne morejo uresničiti. Zato, ker se na to rabite pripraviti. Vaš um se rabi naučiti zaupati in sprejeti to “novo realnost”, kjer lahko imamo vse, kar si želimo.

 Za pogovor in vse nasvete, sem na voljo TUKAJ! 😉

Z LJUBEZNIJO
SANDRA ♥

Sandra Mestek

Bioterapevtka, AFP osebna trenerka, AkroJoga učiteljica in Prehranska navdušenka Admin > Users > Your Profile > Biographical Info page."

Dodaj odgovor